Τζόλος: «Σκοπός μας το 9 στα 9»

Η ΑΕΚ έδωσε συνέχεια στις νίκες απέναντι στον Πανερυθραϊκό με τον Βαγγέλη Τζόλο να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση. Ο νεαρός πλεϊμέικερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της «Ενωσης» και αναφέρθηκε στη βελτιωμένη εικόνα που έχει δείξει η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές, εκφράζοντας μάλιστα την αισιοδοξία του για ανάλογη συνέχεια.

– Πήρατε μια άνετη νίκη κόντρα στον Πανερυθραϊκό. Ποια στοιχεία θεωρείς ότι οδήγησαν στην χθεσινή σας επικράτηση;

«Θέλαμε από την αρχή να συγκεντρωθούμε και να ξεκινήσουμε καλά στην άμυνα, κάτι που καταφέραμε στο παιχνίδι μας και φτάσαμε έτσι στην χθεσινή νίκη επί του Πανερυθραϊκού. Ήταν το κύριο στοιχείο που μας βοήθησε και τελικά μας οδήγησε στην άνετη επικράτηση».

– Βλέπουμε ότι τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα έχει επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Κατά την γνώμη σου που οφείλεται αυτό;

«Απλά το τελευταίο διάστημα δεν είχαμε και τόσο καλή ψυχολογία εξαιτίας των συνεχόμενων κακών αποτελεσμάτων και συγκεκριμένα των τεσσάρων σερι ηττών που γνωρίσαμε. Στις τελευταίες αγωνιστικές όμως κάναμε δύο σημαντικές νίκες, κόντρα στους Ίκαρους Σερρών και στον Ερμή Περάματος, ενώ πήραμε και χθες μία ακόμα νίκη. Πιστεύω να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

– Απομένουν εννέα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, πιστεύεις, λοιπόν, ότι θα καταφέρετε να συνεχίσετε στους ίδιους ρυθμούς και ενδεχομένως στο τέλος να πανηγυρίσετε την άνοδο;

«Σκοπός μας είναι πάρουμε και τα εννέα αυτά ματς που απομένουν. Αν δεν καταφέρουμε να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, να πάρουμε δηλαδή όσες περισσότερες νίκες μπορούμε σε αυτά τα παιχνίδια.

Πάντως αρχικός σκοπός της ομάδας μας είναι να μπορέσει να πάρει και τους εννέα αγώνες, ώστε να έχει τις περισσότερες ελπίδες για τον τελικό στόχο της, την άνοδο».