Τζόρτζεβιτς: «Σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι»

Μία δύσκολη αποστολή έχει μπροστά του ο Οίακας Ναυπλίου καθώς το Σάββατο (22/02) πηγαίνει στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό

Ο Στεφαν Τζόρτζεβιτς μίλησε εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, αναφέροντας. «Μας περιμένει σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, με την ομάδα με ένα πολύ βαρύ όνομα. Έχουμε όμως προετοιμαστεί καλά και βλέποντας λάθη που είχαμε κάνει στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε αντίπαλοι σε εκείνο που είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία να το κερδίσουμε στην έδρα μας.

Πάμε λοιπόν περισσότερο προετοιμασμένοι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ψάχνοντας με το σωστό τρόπο να το χτυπήσουμε στα ίσια. Έχοντας ηττηθεί στην έδρα μας, στο τελευταίο παιχνίδι, σίγουρα θέλουμε να επιστρέψουμε σε θετικά αποτελέσματα».

Από τη δική του πλευρά, ο άμεσος συνεργάτης του Χάρη Κουλουριώτη, Λευτέρης Κοκκάλας, δήλωσε. « Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στην έδρα του αναμένεται να είναι δύσκολη, πρόκειται για μία ομάδα με δυναμική και ταλέντο της οποίας η θέση στον βαθμολογικό πίνακα είναι πλασματική.

Βέβαια τα εκτός έδρας παιχνίδια με υψηλό δείκτη δυσκολίας μας ταιριάζουν και ανταποκρινόμαστε καλύτερα, αυτό που μένει είναι να το πιστοποιήσουμε το Σάββατο στο Σ.Ε.Φ».