Τιμάει Παπαδόπουλο και Τσιαμούρα

Στη μεγάλη γιορτή του Σαββάτου (7/05) πλησιάζει όλη η Καρδίτσα είναι προσκεκλημένη στο παιχνίδι με τον Αμύντα, όλη η Καρδίτσα πρέπει να είναι εκεί για να πανηγυρίσει ! Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους με μια μόνο προϋπόθεση: Όλοι να ντυθούν στα χρώματα της ομάδας, όλοι να φορέσουν μπλε, για να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα πως η Καρδίτσα ενωμένη και δυνατή, μπορεί να καταφέρει τα πάντα ! Η φετινή τεράστια επιτυχία δεν είναι μόνον της ομάδας, είναι όλης της πόλης που με τη φωνή της, με την υποστήριξή της, στέκεται στο πλευρό μιας πολύχρονης προσπάθειας, που έφτασε εκεί όπου δεν ονειρευόταν κανείς. Αυτό το Κύπελλο είναι της Καρδίτσας και όλοι οι Καρδιτσιώτες μαζί, σηκώνουμε ψηλά το Σάββατο το τρόπαιο του πρωταθλητή!

Χειροκροτούμε το Βαγγέλη Παπαδόπουλο και το Γιώργο Τσιαμούρα !!!

Δεν θα μπορούσε να επιλεγεί καλύτερη στιγμή, για να τιμήσει ο σύλλογος αλλά και ο αθλητισμός της περιοχής μας, δυο πολύ σημαντικούς ανθρώπους που πρόσφεραν τα μέγιστα για να βρίσκεται το μπάσκετ της Καρδίτσας τόσο ψηλά. Δυο αθλητές που τίμησαν όσο ελάχιστοι την «κυανόλευκη» φανέλα και έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, θα τιμηθούν στη διάρκεια του Σαββατιάτικου αγώνα και της απονομής του Κυπέλλου του πρωταθλητή. Ο λόγος βέβαια, για το Βαγγέλη Παπαδόπουλο και το Γιώργο Τσιαμούρα, τους αρχηγούς της ομάδας μας την περίοδο 2014-2020, δυο Καρδιτσιώτες αθλητές που συνέδεσαν το όνομά τους με διαδοχικές ανόδους από τα τοπικά πρωταθλήματα έως και την Α2 Εθνική !!! Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Καρδίτσα το 2013 μετά από μια σημαντική καριέρα στις εθνικές κατηγορίες και αγωνίστηκε με τα «κυανόλευκα» μέχρι τη σεζόν 2019-2020, επιτυγχάνοντας τρεις ανόδους από την Α1 ΕΣΚΑΘ στην Α2 Εθνική, συμβάλλοντας αποφασιστικά στις επιτυχίες της ομάδας τόσο με την αγωνιστική του αξία, όσο και με την προσωπικότητά του. Ο Γιώργος Τσιαμούρας μετρά και αυτός τρεις ανόδους ως αθλητής, από το 2008 έως το 2015 και από την Α2 ΕΣΚΑΘ μέχρι τη Β’ Εθνική, έχοντας συμπληρώσει περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια με τη φανέλα της ομάδας αλλά και των συλλόγων που δημιούργησαν τον ΑΣΚ το 2006.

Αυτά τα δυο δικά μας παιδιά, αυτοί οι δυο ξεχωριστοί αθλητές αλλά και άνθρωποι, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της ομάδας, θα είναι τα τιμώμενα πρόσωπα της μπασκετικής γιορτής του Σαββάτου, ως μια ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς τους στο μπάσκετ της πόλης τους, της Καρδίτσας. Μια τόσο μεγάλη επιτυχία όπως αυτή της ανόδου στη Basket League δε θα γινόταν ποτέ πραγματικότητα, αν ο ΑΣΚ δεν έβρισκε στη διαδρομή του προσωπικότητες και αθλητές σαν το Βαγγέλη και το Γιώργο.