Τιμάει Χριστοδούλου το Παλαιό Φάληρο

Το ερχόμενο Σάββατο (17:00, 8/10), το Παλαιό Φάληρο φιλοξενεί τον Πανιώνιο στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας κι έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο σύλλογος θα τιμήσει τον Φάνη Χριστοδούλου για την τεράστια προσφορά του στην ελληνική καλαθοσφαίριση.

Αναλυτικά:
«Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής δεν γίνεται να λείπει ΚΑΝΕΙΣ από το «Σοφία Μπεφόν»! Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου (17:00) ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο της 1 ης  αγωνιστικής υποδέχεται το ιστορικό σωματείο του Πανιωνίου ΓΣΣ σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα του μπασκετικού κόσμου. Ο αγώνας, όμως, αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς θα συνδυαστεί με την επανεμφάνιση του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ, Φάνη Χριστοδούλου, ο οποίος επέστρεψε στα δρώμενα του ελληνικού μπάσκετ αναλαμβάνοντας τη θέση του Γενικού Αρχηγού στον Πανιώνιο.

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου δεν γινόταν να μείνει άπραγος μπροστά σε μία τέτοια ιστορική στιγμή κι έτσι η διοίκηση του συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει τον «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ για την τεράστια
προσφορά του στο άθλημα.

Ο Α.Ο.Π.Φ. καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να γεμίσουν το «Σοφία Μπεφόν», να απολαύσουν τον αγώνα και να δώσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του ελληνικού μπάσκετ».