Τιμά τον Βαγγέλη Μπράχο η Καρδίτσα

Η θέληση για τη νίκη και η αποφασιστικότητα στις δύσκολες στιγμές, ήταν τα κλειδιά για να πανηγυρίσει ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, μια πολύ κρίσιμη νίκη στο κλειστό του Υμηττού με αντίπαλο τον Αμύντα.

Σε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οι «κυανόλευκοι» βρήκαν τις δυνάμεις, το σθένος και τις λύσεις για να γείρουν στο τέλος την πλάστιγγα του αγώνα υπέρ τους. Το τελικό 75-77, πανηγυρίστηκε στα αποδυτήρια από όλους, καθώς ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη στα τελευταία ματς, απέναντι σε μια πολύ συμπαγή και έμπειρη ομάδα όπως ο Αμύντας, που διεκδικεί την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου.

Στα αποδυτήρια και αμέσως μετά τον αγώνα, ολοκληρώθηκαν και οι πανηγυρισμοί, καθώς το βαρύ πρόγραμμα δε δίνει κανένα περιθώριο για εφησυχασμό. Το Σάββατο, μόλις τρεις ημέρες μετά τον Αμύντα, ο Α.Σ.Κ. έχει νέο καθοριστικό παιχνίδι με μια ακόμη από τις ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, το Ψυχικό. Στο κλειστό της πόλης μας το Σάββατο, οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται την ομάδα των Βορείων Προαστίων σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για την τύχη και των δυο ομάδων.

Για τον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, το ματς δίνει την ευκαιρία να διευρύνει το νικηφόρο σερί και να ανέβει κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ για το Ψυχικό, το ματς έχει τη δική του μεγάλη σημασία, καθώς η ομάδα της Αθήνας θέλει μια ή δυο νίκες για να χτίσει απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη των πλέι άουτ.

Από την Πέμπτη λοιπόν, ξεκινά η μίνι προετοιμασία για το σημαντικό ματς του Σαββάτου, με το Γιάννη Τζήμα και τους συνεργάτες του, να θέλουν να αποφορτίσουν τους παίκτες από την κούραση των συνεχόμενων αγώνων και παράλληλα, να δουν ποιους παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους, καθώς τα προβλήματα τραυματισμών δε λείπουν, απόρροια του πολύ φορτωμένου προγράμματος.

Βραδιά τιμής για το Βαγγέλη Μπράχο
Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, στο ημίχρονο του αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο το Ψυχικό, θα τιμήσει το Βαγγέλη Μπράχο για την μακρά και επιτυχημένη πορεία του στο τοπικό μπάσκετ, αλλά και την εντεκάχρονη παρουσία του με τη φανέλα του Α.Σ.Κ. Ο πρώην αρχηγός της ομάδας μας, τίμησε όσο λίγοι τη φανέλα του σωματείου μας και ήταν εκεί στις μεγάλες αλλά και τις δύσκολες στιγμές, πανηγυρίζοντας ανόδους αλλά και δηλώνοντας «παρών» στις κρίσιμες καμπές.