«Τιμονιέρης» στον Ερμή Σχηματαρίου ως το 2025 ο Οικονόμου

Την απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο του Νίκου Οικονόμου έδειξαν κι εμπράκτως οι διοικούντες τον Ερμή Σχηματαρίου, χρίζοντας «τιμονιέρη» τον Έλληνα προπονητή ως το 2025! Ο σύλλογος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον Οικονόμου να επισημαίνει ότι «… το Σχηματάρι πληροί όλες τις προϋποθέσεις γι’ αυτό το όραμα που έχω στο μυαλό μου».

«Ο σύλλογος μας ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον προπονητή μας Νίκο Οικονόμου μέχρι και το 2025!!!
Διοίκηση και προπονητής είχαν απόλυτη ταύτιση στο νέο πρότζεκτ της ομάδος», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου με τον Οικονόμου από την πλευρά του να δηλώνει: «Τον Ερμή Σχηματαρίου τον αισθάνομαι δική μου ομάδα, μπορώ να εργάζομαι με τις καλύτερες συνθήκες και με καταπληκτικούς ανθρώπους .
Φέτος αποφάσισα να δώσω ευκαιρίες σε πολύ ταλαντούχα και νέα παιδιά. Το αύριο του ελληνικού μπάσκετ είναι τα νέα παιδιά και το Σχηματάρι πληροί όλες τις προϋποθέσεις γι’ αυτό το όραμα που έχω στο μυαλό μου τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για τις ακαδημίες μας .
Δυστυχώς ο Covid-19 δεν μας άφησε να πετύχουμε όλα όσα θέλαμε αλλά όταν υπάρχει θέληση και πείσμα όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρχει η γνώση και η…υπομονή !!
Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση όσο και τον φίλαθλο κόσμο του Σχηματαρίου για την αμέριστη αγάπη που λαμβάνω».