«Τον ορισμό των βημάτων τον γνωρίζετε;»

erthraia-psychikoΤη δυσφορία του για δύο συγκεκριμένες φάσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα της χθεσινής αναμέτρησης με το Ψυχικό εξέφρασε ο Πανερυθραϊκός, μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της ομάδας στο YouTube. Στην πρώτη η ομάδα της Νέας Ερυθραίας διαμαρτύρεται για επιθετικό φάουλ του Δημάκου στον Καλλιανιώτη και στη δεύτερη για βήματα του Μοσχοβίτη.

Συγκεκριμένα, ο Πανερυθραϊκός υποστηρίζει τα εξής στο κείμενο που συνοδεύει το σχετικό βίντεο…

«Στην πρώτη φάση παρατηρούμε επιθετικό φάουλ του Δημάκου στον Καλλιανιώτη, με την μπάλα να του φεύγει από τα χέρια, πριν την ξαναπάρει και σουτάρει, ενώ σε διεκδίκηση της μπάλας στην επόμενη φάση, ο Μοσχοβίτης κάνει βήματα. Δυο φάσεις που αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα στην «εκπληκτική» διαιτησία των Καλδίρη – Θεονά, στους οποίους θέλουμε να κάνουμε δυο ερωτήσεις.

Κύριε Καλδίρη και Θεονά θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε τον ορισμό του επιθετικού φάουλ μήπως τον έχετε διδαχθεί. Επίσης θα θέλαμε να σας κάνουμε ακόμα μια ερώτηση, τον ορισμό των βημάτων τον γνωρίζετε; Ή μήπως και αυτόν δεν τον ξέρετε, ενώ αποτελείτε διαιτητές με μεγάλη εμπειρία.

ΥΓ: Οι δυο φάσεις αυτές είναι στα τελευταία 15” που το παιχνίδι ήταν στην ισοπαλία. Όλο το dvd του παιχνιδιού, για να μην δημιουργούμε εντυπώσεις, θα παραδοθεί στην ΚΕΔ, η οποία ελπίζουμε να πάρει την σωστή απόφαση».