Τον ταλαντούχο Παππά απέκτησε η Καρδίτσα

pappas_kwstasΟι κινήσεις στην Καρδίτσα συνεχίζονται με τον ΑΣΚ να προσθέτει ταλέντο στο ρόστερ του καθώς απέκτησε τον 19χρονο γκαρντ, Κώστα Παππά.

Η ανακοίνωση:

«O Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα του Κώστα Παππά με ελεύθερη μεταγραφή από τον Απόλλωνα Καρδίτσας. Πιστός στη φιλοσοφία του, ο Α.Σ.Κ. επενδύει σε νέους και ταλαντούχους αθλητές, στους οποίους δίνει την ευκαιρία να ενταχθούν στο προπονητικό του πρόγραμμα και να αγωνισθούν στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Κώστας Παππάς είναι από τους πλέον ελπιδοφόρους αθλητές της περιοχής και η μεταγραφή του αποτέλεσε προτεραιότητα για τη διοίκηση του Α.Σ.Κ. Την τριετία 2012-2015, ο 19χρονος ύψους 1.89 γκαρντ αγωνίστηκε με υποσχετική στον Α.Σ.Καρδίτσας, με τη φανέλα του οποίου το 2014 κατέκτησε το νταμπλ Θεσσαλίας και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Την περασμένη περίοδο έπαιξε με τον Ορφέα Νέου Σκοπού στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και φέτος, επιστρέφει στην πόλη του και την ομάδα του Α.Σ.Κ. για να την ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του Α.Σ.Κ. ευχαριστεί τον Απόλλωνα Καρδίτσας για τη συνεργασία και εύχεται στον Κώστα, υγεία και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας».