Τουρνουά Του3on3 στη Βέροια

3on3-veroiaΟ Φίλιππος Βέροιας σε συνεργασία με το αθλητικό τμήμα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας διοργανώνει το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο γήπεδο της Ελιάς “Άρης Γεωργιάδης” τουρνουά μπάσκετ 3on3. Στη διοργάνωση μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το έτος 2001 έως και το 2010 (από σχολεία, από άλλα αθλήματα, εγγεγραμμένοι ή όχι σε συλλόγους κλπ) τα οποία θα σχηματίσουν ομάδες που θα αποτελούνται από 4 παίκτες η καθεμία (3 βασικοί παίκτες και 1 αναπληρωματικός).
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και ελεύθερη για κάθε παιδί, ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητες τους και σε διαγωνισμούς τριπόντων και βολών κερδίζοντας πλούσια δώρα.
|
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του τουρνουά στα ειδικά έντυπα που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες, Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 23310 – 20954 καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα από το www.filipposbc.gr , στο facebook/filipposbc είτε στέλνοντας email στο info@filipposbc.gr

Σκοπός μας είναι να φέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο και να δείξουμε ότι ο αθλητισμός είναι χαρά, διασκέδαση, υγεία και παιχνίδι. Φτιάξτε λοιπόν την ομάδα σας, Δώστε της ένα όνομα και ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ συμμετοχή στο τουρνουά. Κάθε ομάδα είναι απλά μια παρέα!