Τουρνουά Χριστουγέννων από τον Πιερικό

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το καθιερωμένο Τουρνουά Χριστουγέννων της σχολής μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου με τη συμμετοχή πάνω από 250 αγοριών και κοριτσιών.

Οι αθλητές του συλλόγου, χωρισμένοι σε κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία, αγωνίστηκαν μεταξύ τους και πήραν μέρος και σε διαγωνιστικά παιχνίδια ελεύθερων βολών, τρίποντων και επιδεξιότητας.

Οι νικητές εκτός από τη χαρά της νίκης, πήραν και αναμνηστικά δώρα από το διοργανωτή σύλλογο. Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους νεαρούς αθλητές να περάσουν όμορφες στιγμές μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές της ακαδημίας.

Τα τμήματα υποδομής του Πιερικού Αρχελάου πήραν μέρος και στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά της Καβάλας.
Συγκεκριμένα τα τμήματα των Κορασίδων, οι παμπαίδες (γεννημένοι το 1997) και το μίνι (1998) αντιμετώπισαν στο κλειστό γυμναστήριο της Ποταμούδιας της Καβάλας τους Πάνθηρες Καβάλας, τους Τιτάνες Δράμας και την Ένωση Καβάλας, αντίστοιχα.

Οι παμπαίδες που ηττήθηκαν από τους Τιτάνες Δράμας με 38-50 αγωνίστηκαν με τους: Γιαλίδη, Σκαμπαρδώνη, Σαββίδη, Παυλίδη, Κοντσέ, Β,  Χασάπη, Εξίζογλου, Ταμουρίδη, Τατσίτη Δ., Σταυριανίδη, Κοντζέ, Ζησόπουλο Γ, Κοντσέ Θ, Κοτσώνα και Φτεργιώτη.

Οι νεαροί αθλητές που γεννήθηκαν το 1998 νίκησαν την Ένωση Καβάλας με 50-41 και η ομάδα συμμετείχε με τους: Μπούσμπουρα, Περχανίδη, Σαχινίδη, Κατωνίδη, Γαλάνη, Ταρενίδη, Ζησόπουλο Π, Στεφόπουλο, Μάντζου, Ζορμπά, Τουρνάκη, Δημητρίου, Κατσαβό, Βάτο και Τατσίδη Β.

Τέλος, οι κορασίδες έχασαν από τους Πάνθηρες Καβάλας με  42-36. Στην αποστολή συμμετείχαν οι:   Γατσιού, Κατωνίδου, Μαρκοπούλου, Μπόζογλου, Παπαδοπούλου, Παπακώστα, Παταρίδου, Πιατίδου, Πούλιου Φ, Πούλιου Μ,Σημαιάκη, Φυτιλή, Μυστρίδου, Πάππα, Σώτο, Χαραλαμπίδου, Πατσιοδήμου, Γιαλίδου.