“Τους χούλιγκαν δεν τους βγάλατε ποτέ!”

Οι τραγελαφικές καταστάσεις που διαδραματίστηκαν σήμερα,  το να μπαίνουν αστυνομικές δυνάμεις για να βγάλουν έξω από το γήπεδο τους ίδιους τους παίκτες, είναι κάτι που ξεπερνά τα όρια της φανατσίας.

Η απεργία έσπασε, αλλά ο ΠΣΑΚ με ανακοίνωσή του καλεί όλους τους αθλητές να συνεχίσουν τον αγώνα έχοντας μοναδικό στόχο να βγάλουν το μπάσκετ από το τέλμα…

“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών δίνει έναν μεγάλο αγώνα προκειμένου να αλλάξει την εικόνα που επικρατεί στο Ελληνικό μπάσκετ. Για αυτό αγωνιζόμαστε, για αυτό μοχθούμε και για αυτό συγχαίρουμε και είμαστε περήφανοι για τους Έλληνες αθλητές που πρόταξαν τα στήθη τους περιφρουρώντας την απεργία μας. Μια νόμιμη απεργία που πολεμήθηκε με κάθε τρόπο και κάθε μέσο.

Ο ΠΣΑΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση ώστε να διεξάγονται οι αγώνες χωρίς την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων. Σήμερα ωστόσο είδαμε τις αστυνομικές δυνάμεις να βγάζουν έξω από το γήπεδο του μπάσκετ τους ίδιους τους παίκτες! Τους χούλιγκαν όμως δεν τους έβγαλαν ποτέ.

Δυστυχώς ορισμένοι κύριοι απέδειξαν για άλλη μία φορά πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να επιβάλλουν τις θέσεις τους και για το άθλημα στην πράξη δεν δίνουν δεκάρα. Καλούμε όλους τους Έλληνες αθλητές να συνεχίσουν αύριο δυνατοί τον αγώνα που ξεκίνησαν οι συναθλητές μας με μοναδικό στόχο να ξεκολλήσουμε εμείς το μπάσκετ από το τέλμα που έχει περιέλθει”.