«Το αντιμετωπίζουμε όπως τα προηγούμενα»

Την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος δίνει τον πρώτο από τους πέντε “τελικούς” που απέμειναν για τη λήξη του πρωταθλήματος, ο οποίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ο πλέον σημαντικός. Το Ανατόλια είναι μία από τις ομάδες που οι “μελανόλευκοι” πρέπει να “βάλουν από κάτω” στη βαθμολογία για να σωθούν και αυτό το γεγονός καθιστά πολύ κρίσιμη την αναμέτρηση. Σημαντικό είναι επίσης για την ομάδα της Κατερίνης να καλύψει και τη διαφορά του πρώτου γύρου (46-54), καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πολλαπλές ισοβαθμίες στο τέλος του πρωταθλήματος…

«Την Κυριακή δίνουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας. Βασική μας επιδίωξη είναι να το αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο όπως όλα τα προηγούμενα. Σίγουρα υπάρχει ενθουσιασμός, αλλά χρειάζεται να διαχειριστούμε και αυτή την κατάσταση» τονίζει ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης. «Έχουμε πάλι προβλήματα με απουσίες, όπως οι Τσαλμπούρης, Ασημάκης και Καραΐσκος που μπαίνουν σήμερα στην προπόνηση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα. Θέλω να τονίσω ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά για εμάς δεν υπάρχουν στην παρούσα φάση διαφορετικής μορφής παιχνίδια. Όλα προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο» προσθέτει ο προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου.

«Ολοι στο γήπεδο»

Για το κυριακάτικο παιχνίδι μίλησε στο pierikosbc.gr και ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας: «Το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στο Ανατόλια αποκτά ειδικό βάρος λόγω της βαθμολογικής θέσης και των κοινών στόχων των δυο ομάδων. Όλοι οι άνθρωποι του Πιερικού Αρχελάου από την πλευρά μας, θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο της πόλης μας στο γήπεδο για να συμπαρασταθεί με την παρουσία του στην νεανική μας ομάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι το γεμάτο γήπεδο μας δίνει υψηλή αγωνιστικότητα και άλλη αγωνιστική οντότητα. Περιμένουμε τους μεγάλους και μικρούς μας φίλους την Κυριακή στις 5 μμ».

«Τεράστιο αγώνα ο Πιερικός Αρχέλαος»

Στο μεταξύ, ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοίνωσε τη συνέχεια της χορηγικής συνεργασίας με την επιχείρηση του κ. Χαρίλαου Μήτσιαλα, η οποία εδρεύει στην Κατερίνη, στην οδό Ολύμπου 11, και αντιπροσωπεύει ιατρικά αναλώσιμα, ορθοπεδικά είδη (επιστραγαλίδες, επιγονατίδες, tapes, νάρθηκες γόνατος, επικάρπια, ζώνες και όλα τα συναφή), καθώς και φαρμακευτικά (πιεσόμετρα, γάζες, γάντια).

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του, ο κ. Μήτσιαλας στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού Αρχελάου www.pierikosbc.gr δήλωσε: «Θεωρώ ότι όταν γίνονται προσπάθειες για την ανάδειξη ενός υγιούς αθλήματος, όπως είναι το μπάσκετ, όταν μπορούμε θα πρέπει να είμαστε δίπλα με πράξεις. Σήμερα ο Πιερικός Αρχέλαος που κάνει έναν τεράστιο αγώνα, μας βρίσκει συμπαραστάτες και υποστηρικτές τόσο για την ανδρική ομάδα, όσο και στην ακαδημία η οποία προσφέρει ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό έργο και μάλιστα κοινωνικό. Τα παιδιά μας εδώ έχουν μια διέξοδο, βγάζουν την ενέργειά τους και δημιουργούν φιλίες και όλα αυτά τα θετικά στοιχεία αντικατοπτρίζονται στην προσωπικότητά τους».