Το δριμύ κατηγορώ του Νίκου Καφρίτσα για τη “μετακόμιση” της Λιβαδειάς στον Χολαργό

“Δεν αξίζει η Λιβαδειά να έχει ομάδα μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο”. Η συγκεκριμένη φράση ακούγεται “βαριά”, αλλά όταν προέρχεται από τον πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ της Λιβαδειάς Νίκο Καφρίτσα, τότε αποκτά βαρύνουσα σημασία! Πολύ δε περισσότερο, όταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, αλλά εξαπολύει δριμύ κατηγορώ προς τη Δημοτική αρχή, αλλά και προς όλους όσοι απέφυγαν να στηρίξουν την ομάδα. Αποκαλυπτικός, μιλά ξεκάθαρα για τη “μετακόμιση” της ομάδας στον Χολαργό και μάλιστα προχωρά και σε μία αποκάλυψη ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος. Η οποία σίγουρα θα πρέπει να απασχολήσει αρκετά όλους στην πόλη της Λιβαδειάς.

nikos_kafritsas_livadia_source_iconpragiannisΟ πρόεδρος της Λιβαδειάς σε μία εκ βαθέων αποκαλυπτική του συνέντευξη στο stereasports εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν στη “μετακόμιση” της Λιβαδειάς, με τη Δημοτική αρχή να είναι εκείνη που δέχεται τα περισσότερα πυρά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, βέβαια έχει η αποκάλυψη ότι υπάρχει συμφωνία με τους ιθύνοντες τον Χολαργό εάν βαρεθούν και φύγουν η ομάδα να γυρίσει και πάλι στη Λιβαδειά! Όπως και η αποκάλυψη πως κι ο Γιάννης Κομπότης δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με την ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης!!!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Νίκου Καφρίτσα στο stereasports

Με ένα δριμύ κατηγορώ κι ένα ξέσπασμα οργής ο Νίκος Καφρίτσας έλυσε τη σιωπή του μιλώντας αποκλειστικά στο stereasports για την περιβόητη «μετακόμιση» της Α.Ε. Λιβαδειάς στον Χολαργό. Ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ., ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με την ανάπτυξη του μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή μίλησε για όλους και για όλα και για την απόφασή του να «διαλύσει» εν μια νυκτί αυτό το υπέροχο οικοδόμημα για το οποίο μίλαγε όλη η Ελλάδα.

«Δεν αξίζει η Λιβαδειά να έχει ομάδα μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Το λέω πλέον και το πιστεύω» ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Καφρίτσα στο stereasports. Βαριές κουβέντες δηλαδή…

«Βαριές αλλά είναι η πραγματικότητα. Δεν υπήρξε καμμία ανταπόκριση γι’ αυτή την ομάδα. Ούτε από την κοινωνία της Λιβαδειάς και πολύ περισσότερο ούτε από την Δημοτική Αρχή και δεν μιλάω σε οικονομικό επίπεδο. Έδειξαν καθαρά ότι μάλλον δεν την ήθελαν την ομάδα γι’ αυτό κι εγώ οδηγήθηκα σε αυτή την απόφαση» θα πει ο Νίκος Καφρίτσας και θα συνεχίσει το ξέσπασμά του:

«Εξαντλήθηκα εντελώς. Έδωσα τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Και όλα αυτά σε βάρος της οικογενείας μου, της δουλειάς μου και της προσωπικής ζωής μου. Δεν πήγαινε άλλο αυτή η κατάσταση. Έπρεπε να διαλυθώ εγώ για να συνεχίσει έτσι η ομάδα. Και πως να συνεχίσω αφού όχι μόνο δεν υπήρχε ανταπόκριση αλλά ειδικά η Δημοτική Αρχή έδειξε καθαρά ότι δεν μας ήθελε. Με έναν απαράδεκτο τρόπο μας ζητούσε και τα ρέστα. Δηλαδή ζητούσε ακόμα και ενοίκιο για ένα δωματιάκι που είχαμε στο Κλειστό».

«Μια ομάδα στολίδι για την πόλη δεν την ήθελαν»

livadeia-panhgyrikiΚαταπέλτης λοιπόν ο Νίκος Καφρίτσας με το δριμύ κατηγορώ κατά της Δημοτικής Αρχής: «Όλα στο κλειστό τα πληρώναμε εμείς. Τα πάντα. Τι άλλο λοιπόν ήθελαν; Ας μας άφηναν ήσυχους να κάνουμε τη δουλειά μας γιατί δεν τους ζητάγαμε και τίποτα. Απλά να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Αλλά μας ζήταγαν να πληρώνουμε και από πάνω. Μα είναι δυνατόν; Μια ομάδα στολίδι, μια ομάδα διαφήμηση για την πόλη δεν την ήθελαν. Το λέω και το πιστεύω. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια απαράδεκτη Δημοτική Αρχή».

Επειδή πολλά ειπώθηκαν και ακούστηκαν γι’ αυτή την «μετακόμιση» ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ. διευκρινίζει στο stereasports: «Τα έχω ακούσει κι εγώ. Σας λέω λοιπόν κατηγορηματικά ότι δεν πήρα τίποτα. Ούτε ευρώ. Ο καθένας μπορεί να το ελέγξει. Όποτε θελήσει εδώ είμαι για να το αποδείξω. Το έκανα από αγάπη για να μην διαλυθεί η ομάδα. Βρήκα στο Χολαργό ανθρώπους σωστούς με όρεξη και «παρέδωσα» την ομάδα. Και για όσους δεν το γνωρίζουν εγώ φαίνομαι και στο Χολαργό. Πήγα εκεί την ομάδα για να λειτουργήσει και να παραμείνει στην Α2. Μάλιστα έχουμε συμφωνήσει ότι αν και οι ίδιοι κάποτε βαρεθούν και φύγουν η ομάδα να γυρίσει και πάλι στη Λιβαδειά. Αυτά τα λέω για να αποκαταστήσω την αλήθεια και να μην ακούγονται όλα αυτά τα παραμύθια για χρήματα που έχω πάρει κ.λ.π. Δεν έχω πάρει τίποτα και το ξεκαθαρίζω».

Ο Νίκος Καφρίτσας λέει στο stereasports και για τις ενέργειες που έκανε πριν την «μετακόμιση»: «Πριν γίνει αυτό είχα πει στους συνεργάτες μου στην ομάδα και στους διοικούντες ότι εγώ πλέον κουράστηκα και θα αποχωρήσω. Και θέλησαν να τους παραδώσω την ομάδα χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Να την πάρουν και να την λειτουργήσουν. Σας πληροφορώ ότι δεν δέχθηκε κανένας. Μα κανένας. Δεν ενδαφέρθηκε κανένας έστω για τα μάτια του κόσμου. Εγώ δηλαδή τι έπρεπε να κάνω; Ακόμα και για τις ακαδημίες της ομάδας δεν βρέθηκε και δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να τις αναλάβει και να τις διατηρήσει και τους είπα ότι όσα έξοδα τα αναλαμβάνω εγώ. Έτσι λοιπόν αναγκάστηκα εκ των πραγμάτων να πάρω αυτή την απόφαση. Τελεία και παύλα».

Η ποδοσφαιρική πρόβλεψη!

Αυτά λοιπόν είπε ο Νίκος Καφρίτσας στο stereasports. Και είναι ο μόνος που μπορεί να λέει την πραγματική αλήθεια αφού η Α.Ε.Λ. είναι δικό του δημιούργημα και δεν θα ήθελε ποτέ να «φύγει» με αυτόν τον τρόπο.

Τέλος ο Νίκος Καφρίτσας έκλεισε με ένα προφητικό υστερόγραφο: «Να ξέρετε ότι δεν θα αργήσει ο καιρός που και ο Γιάννης Κομπότης θα φύγει με αυτόν τον τρόπο. Γιατί και αυτός νοιώθει απογοήτευση και θλίψη για την αντιμετώπιση που έχει. Ακούστε που σας λέω…».

Πηγή: stereasports