Το «ευχαριστώ» της Ασπίδας

Η πρώτη παρουσία της Ασπίδα στη Β΄εθνική ήταν απόλυτα επιτυχημένη, καθώς η ομάδα της Ξάνθης σημείωσε τη μεγαλύτερη επιτυχία της τερματίζοντας στην 8η θέση. Μέσω ανακοίνωσης, ο σύλλογος ευχαριστεί όσους βοήθησαν στη φετινή προσπάθεια, ενώ συνεχάρη τις ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία. 

Η ανακοίνωση:

«Τελειώνοντας το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας 2016-17, ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους και τους αθλητές όλων των ομάδων για τη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν καθώς και σε όλους τους διαιτητές που διαιτήτευσαν τους αγώνες μας. Θέλουμε να πιστεύουμε πως κι εμείς με τη σειρά μας, εκπροσωπώντας την ακριτική Θράκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, ανταποδώσαμε με τον καλύτερο τρόπο την φιλοξενία, συμβάλλαμε στην οικοδόμηση καλών σχέσεων με όλες τις ομάδες και στην πρόοδο του αθλήματος που τόσο πολύ αγαπάμε όλοι μας.

Συγχαίρουμε τις ομάδες της Καστοριάς και της Καρδίτσας για τη δίκαιη άνοδό τους στην Α2 Κατηγορία και τους ευχόμαστε καλή πορεία.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα αθλητικά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης xanthi-sport.gr, basketblog.gr, basketplus.gr, basketa.gr, infobasket.gr, superbasket.gr, thrakisports.gr και sportsaddict.gr για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση, για την προβολή της ομάδας μας και του μπάσκετ γενικότερα.

Καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση!».