Το “ευχαριστώ” του Μιχάλη Κανάκη

Κάποιοι συνάδελφοι του έμαθαν για την απουσία του από το ψηφοδέλτιο της ΕΚΑΣΚ μόλις το παρέλαβαν, άλλοι πάλι ήξεραν από πιο νωρίς ότι ο Μιχάλης Κανάκης δεν θα συνεχίσει την 7ετη του πορεία στο Τοπικό Γραφείο Κρήτης του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Ο ίδιος πάντως ένιωσε την επιθυμία αφού, ανακοίνωσε τους διαδόχους του (Αλέξης Χριστοδούλου, Γιώργος Μακράκης και Γιάννης Λαδουκάκης), να ευχαριστήσει όλους όσους στάθηκαν δίπλα του αυτά τα χρόνια και στον στήριξαν σε μια δύσκολη προσπάθεια.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του απερχόμενου προέδρου της ΕΚΑΣΚ, Μιχάλη Κανάκη:

«Ως απερχόμενος Πρόεδρος μετά από 7ετή θητεία (2005-2012) στο Τοπικό Γραφείο Κρήτης του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και ως ιδρυτής αυτού του θεσμού στην Κρήτη (το μοναδικό Τ.Γ. στην Ελλάδα πλην Αθήνας, Θεσσαλονίκης) αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω βαθύτατα όλους τους συνεργάτες μου που διαχρονικά με στήριξαν για να έχω την δύναμη να στηρίξω την ύπαρξη και λειτουργία του Γραφείου.

Προς άρση κάθε παρεξήγησης, εννοώ ως συνεργάτες τις Διοικήσεις της ΕΚΑΣΚ, τους Διαιτητές, τους κριτές, παράγοντες σωματίων, παίκτες και όσους προπονητές στάθηκαν αθόρυβα και δημιουργικά πίσω από το Προεδρείο, βοηθώντας όποτε τους ζητήθηκε ή εφαρμόζοντας τις οδηγίες του.

Ιδιαίτερα και μετά τη μεγάλη επιτυχία στη διοργάνωση του 6ου Παγκρήτιου Σεμιναρίου Μπάσκετ στις 5-6/10/12, ευχαριστώ από καρδιάς τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ, τον Αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ.Βαρδαβά και τον Πρόεδρο και Διοικούσα επιτροπή του ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ για την αμέριστη ηθική και υλική στήριξη που προσφέρουν και περισσότερη από όση τους αναλογούσε ως συνδιοργανωτές του Σεμιναρίου. Ευχαριστώ επίσης και τους πολλούς συναδέλφους που μας συνεχάρησαν για την ευκαιρία που για μια ακόμα φορά τους δώσαμε με τις, υψηλού τεχνικού επιπέδου, εισηγήσεις και την άρτια οργάνωση που προσφέραμε, όπως και τα Μ.Μ.Ε και του ηλεκτρονικού τύπου που προέβαλε τις θέσεις μας.

Εύχομαι, τέλος, καλή επιτυχία στη νεοεκλεγμένη 3μελή επιτροπή και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι καλοπροαίρετα, αθόρυβα αφανώς και χωρίς πομφόλυγες, πάντα δίπλα τους.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ».