Το ευχαριστώ των “επτά” του Αιόλου Αστακού στον “παντελονάτο” πρόεδρο!

“Απέδειξε σε όλους τι σημαίνει “παντελονάτος” πρόεδρος τηρώντας τις δεσμεύσεις του και με το παραπάνω”… Μία φράση αρκεί για να καταδείξει πολλά. Ειδικά σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο το να ακούγεται η συγκεκριμένη φράση, όχι από έναν και δύο, αλλά από επτά παίκτες, που μάλιστα καλούνται να βρουν νέα μπασκετική “στέγη” σε μία νύχτα, είναι “παράσημο” από μόνη της! Και δεν είναι φράση που ειπώθηκε ειρωνικά. Αντιθέτως οι επτά παίκτες που αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού από τον Αίολο Αστακού, δείχνουν μέσα από την ανακοίνωσή τους ότι αυτή τη φράση την εννοούν και με το παραπάνω…

Ο Χρήστος Μπαρούχας, ο Ανδρέας Βουρνάς, ο Φώτης Ιωάννου, ο Δημήτρης Λυμπέρης, ο Βασίλης Μακρής, ο Ζάχος Πουρνάρας και ο Κώστας Τάγαρης ευχαρίστησαν τον πρόεδρο της ομάδας Αποστόλη Πανταζή για όλα… Για την συνεργασία, τις συνθήκες, την οργάνωση… Στοιχεία που συνήθως δεν βρίσκεις εύκολα. Και πολύ περισσότερα δεν ακούς να υπάρχουν από έναν σύλλογο που αποφασίζει να διαλύσει το αντρικό του τμήμα. Και όμως ο Αίολος Αστακού, όπως τονίζουν οι παίκτες τα διαθέτει όλα αυτά και πολύ περισσότερο, όπως τονίζουν οι επτά παίκτες διαθέτει και έναν πρόεδρο “παντελονάτο”, όπως τον χαρακτηρίζουν, διότι τήρησε τις δεσμεύσεις του και με το παραπάνω!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Εμείς οι παίκτες που αποκτηθήκαμε τη φετινή χρονιά από τον Αίολο Αστακού νιώθουμε στενοχωρημένοι για την απόφαση να διαλυθεί η ομάδα και να μη συνεχίσει να αγωνίζεται σε Εθνικές Κατηγορίες. Εδώ και ένα μήνα που ξεκίνησαν οι προπονήσεις ενόψει της νέας χρονιάς είχαμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε σωστά και να βγάλουμε καλά αποτελέσματα στο γήπεδο. Και δεν αναφερόμαστε σε οικονομικές απολαβές, αλλά σε συνθήκες που βρήκαμε και κάνουν τον κάθε παίκτη να νιώθει ότι βρίσκεται σε μια απόλυτα οργανωμένη ομάδα και το μόνο που τον απασχολεί είναι να δουλέψει στην προπόνηση.

Ενημερωθήκαμε για τη διάλυση της ομάδας και κληθήκαμε να λύσουμε τα συμβόλαιά μας. Ο Πρόεδρος της ομάδας κύριος Αποστόλης Πανταζής μας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πάρθηκε αυτή η απόφαση και μας απέδειξε γιατί όλα αυτά τα χρόνια ο Αίολος έκανε συνεχώς “άλματα” προόδου φτάνοντας μέχρι τα play – offs της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Εμείς θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα μας πρόσφερε. Μας έδειξε από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη και μέχρι το τέλος η συνεργασία μας ήταν άψογη. Απέδειξε σε όλους τι σημαίνει “παντελονάτος” πρόεδρος τηρώντας τις δεσμεύσεις του και με το παραπάνω. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα ζήσαμε αυτό το διάστημα που βρεθήκαμε στον Αίολο.
Δεν ξέρουμε αν οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν, όμως αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως ο αθλητισμός χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Αποστόλη Πανταζή. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ότι συνεχίσει να κάνει και ελπίζουμε να συνεχίσει να προσφέρει στον αθλητισμό.

Με τιμή

Οι αθλητές
Χρήστος Μπαρούχας, Ανδρέας Βουρνάς, Φώτης Ιωάννου, Δημήτρης Λυμπέρης, Βασίλης Μακρής, Ζαχαρίας Πουρνάρας, Κώστας Τάγαρης”.