Το “ευχαριστώ” των παικτών προς τη διοίκηση της Ελευθερούπολης

Παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε υπάρχουν ομάδες που στέκονται στο πλευρό των παικτών. Μία ακόμα ομάδα που έπραξε ανάλογα, καταβάλλοντας τον μισθό στους αθλητές του συλλόγου, γι΄αυτό και εκείνοι μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησαν τη διοίκηση ευχόμενοι παράλληλα καλές γιορτές εν όψει των Χριστουγέννων.

Η ανακοίνωση:

«Στις μέρες που διανύουμε η κοινωνία γενικότερα και ο αθλητισμός μας ειδικότερα δέχονται σημαντικό πλήγμα. Οι αθλητές ανδρικού τμήματος του Γ.Σ.ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ νιώθουμε την υποχρέωση και την ανάγκη να κάνουμε σε όλους γνωστό πως η διοίκηση του σωματείου για το οποίο αγωνιζόμαστε βρίσκεται κοντά σε εμάς και τις οικογένειές μας και συνδράμει με όλους τους δυνατούς τρόπους, ειδικά στο οικονομικό τομέα. Με την ανακοίνωση μας αυτή θα θέλαμε να επαινέσουμε ,να επικροτήσουμε αλλά προπάντων να ευχαριστήσουμε την διοίκηση για τη στάση της αυτή.

Τέλος ευχόμαστε από καρδιάς ,τόσο στους ανθρώπους της διοίκησης αλλά και σε όλο το κόσμο ΚΑΛΈΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΓΡΉΓΟΡΗ ΕΠΆΝΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΎΣ ΧΏΡΟΥΣ. Με εκτίμηση οι αθλητές της ομάδος!!».