Το… μπαλάκι στην Πολιτεία ρίχνουν και πάλι ΕΟΚ και ΠΣΑΚ

Την απόφαση να διερευνηθούν οι δυνατότητες για να υποβληθούν προτάσεις προς την Πολιτεία και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για να βρεθεί λύση αναφορικά με το μέλλον των εθνικών πρωταθλημάτων, αποφάσισαν ΕΟΚ και ΠΣΑΚ στη συνάντηση που είχαν. Στη συνάντηση αυτή παρέστησαν από την πλευρά της ΕΟΚ ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης και από τον ΠΣΑΚ οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Δημήτρης Μαυροειδής και Αβραάμ Καλλινικίδης.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι με δεδομένες τις απαγορεύσεις της Πολιτείας που είναι η μοναδική αρμόδια να λαμβάνει αποφάσεις για τις επιτρεπόμενες δράσεις κατόπιν των εισηγήσεων των αρμόδιων επιστημόνων, ουσιαστικά δεν μπορούν να υπάρξουν μονομερείς κινήσεις.

Με δεδομένη, όμως, την κοινή επιθυμία για να υπάρξουν οι συνθήκες επανέναρξης της δράσης στα εθνικά πρωταθλήματα όσο πιο γρήγορα αυτό είναι εφικτό, αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι επαφές με τη συμμετοχή και των ομάδων αρχής γενομένης από την Α2, ώστε να διερευνηθούν οι δυνατότητες υποβολής μιας πρότασης όλων των εμπλεκόμενων φορέων προς την Πολιτεία προς την κατεύθυνση αυτή.