Το… ομαδικό ευχαριστώ του Πανερυθραϊκού

Τους οκτώ παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα την επόμενη χρονιά ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης ο Πανερυθραϊκός. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Μακρόπουλο, Δημήτρη Τσακίρη, Γιώργο Σταθόπουλο, Μάριο Δερμιτζάκη, Χρήστο Καλούδα, Νίκο Λέπουρη, Μηνά Στεργίου και Σταύρο Κωνσταντινόπουλο, οι οποίοι θα έφυγαν από τους “κόκκινους”, προκειμένου να βρουν το νέο σταθμό στην καριέρα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε για όλα και… εις το επανιδείν!

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε αποτέλεσε για τον Πανερυθραϊκό μία απ’ τις ομορφότερες και τις πλέον αξιοσημείωτες των τελευταίων 20 χρόνων!

Βεβαίως, απόλυτοι πρωταγωνιστές ήταν οι παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς, έδωσαν και την ψυχή τους και έκαναν μία υπέρβαση που όλοι θα θυμούνται για χρόνια, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (ισόβαθμοι με Πρωτέα Βούλας και Μάνδρα).

Γι’ αυτό και σύσσωμη η Οικογένεια του Πανερυθραϊκού ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ θέλει από καρδιάς να ευχαριστήσει θερμότατα τους Παναγιώτη Μακρόπουλο, Δημήτρη Τσακίρη, Γιώργο Σταθόπουλο, Μάριο Δερμιτζάκη, Χρήστο Καλούδα, Νίκο Λέπουρη, Μηνά Στεργίου και Σταύρο Κωνσταντινόπουλο, οι οποίοι δεν θα βρίσκονται μαζί μας τη νέα σεζόν, ωστόσο η συνεισφορά τους τη σεζόν που ολοκληρώθηκε θα μείνει “ανεξίτηλη” στο χρόνο!

Και δεν είναι μόνο η αγωνιστική τους προσφορά, που ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, με τους ίδιους να ξεπερνούν βδομάδα με τη βδομάδα τους εαυτούς τους, αλλά κυρίως οι εξαιρετικοί χαρακτήρες των παιδιών, που δημιούργησαν μία πραγματική οικογένεια, μία τρομερή ΠΑΡΕΑ, σήμα-κατατεθέν του Συλλόγου μας!

Πάνο, Δημήτρη, Γιώργο, Μάριε, Χρήστο, Νίκο, Μηνά, Σταύρο σας ευχαριστούμε πολύ για όλα και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε!

Υγεία και εις το επανιδείν!».