Το τουρνουά 3 on 3 του Πιερικού/Αρχέλαου

Ο Πιερικός Αρχέλαος διοργάνωσε το περασμένο τριήμερο τουρνουά 3 on 3, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά περίπου 200 παιδιά, διαφόρων αθλημάτων. Το τουρνουά συνδιοργανώθηκε με τα εκπαιδευτήρια “Πλάτων” και φιλοξενήθηκε στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ ήταν αυτό που πέρασε για τους νεαρούς φίλους του αθλήματος από την Κατερίνη και τις γύρω περιοχές. Αθλητές και μη «χόρτασαν» κυριολεκτικά αγώνες σε όλα τα επίπεδα και σ΄ αυτό συνετέλεσε η αγάπη και η προσφορά των προπονητών του Πιερικού Αρχελάου που διοργάνωσαν το τουρνουά με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι.

Το τουρνουά που συνδιοργανώθηκε με τα Εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ» ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας, αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεψαν και έτσι έγινε στο νέο κλειστό γυμναστήριο, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Συμμετείχαν περίπου 200 παιδιά, αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 1997 έως το 2006, αθλητές του Πιερικού Αρχελάου, αλλά και άλλων ακαδημιών, καθώς και διαφόρων αθλημάτων.

Τα αποτελέσματα του τουρνουά έχουν ως εξής:

Νικητές διαγωνιστικών παιχνιδιών

Διαγωνισμού Τρίποντων (αγόρια κατηγορία 1997-1999): Σαββίδης Παύλος(1997).
Διαγωνισμού Βολών (αγόρια κατηγορία 2000-2002): Πόντικας Μενέλαος (2000).
Διαγωνισμού Δίποντων (κορίτσια κατηγορία κορασίδων): Κατσάρα Ανδρομάχη (1998).
Διαγωνισμού Δίποντων (κορίτσια κατηγορία μίνι): Μαγδαληνή Σώτο(2001).
Διαγωνισμού Δίποντων (αγόρια κατηγορία 2003): Παπαπέτρου Δημήτρης(2003).

Νικήτριες ομάδες

1997-1999 (αγόρια): CGTS (Σαχινίδης Δημήτρης, Βάτος Γιάννης, Μαχαιρίδης Ηλίας, Στεφανίδης Τίμος).
1997-1999 (κορίτσια): Wild cats (Μπόζογλου Δήμητρα, Πούλιου Φαίδρα, Μαρκοπούλου Λίλλα, Παπακώστα Έλενα).
2000: (αγόρια): Stars 2000 (Μακρής Νίκος, Τσιρογιάννης Κώστας, Καρατόλιος Μίλτος, Κακουλίδης Κώστας, Μακρίδης Στέφανος).
2001-02 (αγόρια): Πιερικός (Ζησόπουλος, Ντάκος, Ζήκας, Αθανασίου).
2003 (αγόρια): Miami Heat (Τσαλμπούρης, Παλαιοσελίτης, Παπαπέτρου).
1999-2001 (κορίτσια): 3 Σωματοφύλακες (Ψωμιάδου Χριστίνα, Ηρακλείδου Κων/να, Συροπούλου Έλενα, Γκούτζα Παναγιώτα).
2002-04 (κορίτσια): Απίθανες (Τσολακίδου Αναστασία, Καρανικόλα Ελπίδα, Καραλή Ολυμπία, Βραχνού Διονυσία).

Μετά τη λήξη των αγώνων του τριημέρου που θα επαναληφθεί, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου, δήλωσε: ” Το 3on3 ήταν η πρώτη δραστηριότητα που οργανώσαμε για τη φετινή χρονιά και ήταν η αρχή μιας σειράς δραστηριοτήτων που έχουμε προγραμματίσει.

Παρ’ όλο που οι καιρικές συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε το τουρνουά σε κεντρικό σημείο της πόλης, η συμμετοχή ήταν μεγάλη και δόθηκε η ευκαιρία τόσο στα παιδιά της ακαδημίας μας όσο και σε παιδιά άλλων ακαδημιών αλλά και διαφορετικών αθλημάτων, να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί. Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε τα Εκπαιδευτήρια «Πλάτων» για τη συμβολή τους στην οργάνωση του τουρνουά».