Από τις 17 έως τις 28 Ιουνίου η Ενωση Ιλίου θα διοργανώσει το 1ο καμπ με την ονομασία Ilion Basketball Camp, το οποίο θα διεξαχθεί με αυστηρά περιορισμένο αριθμό αθλητών/τριών στο Β’ κλειστό Ιλίου “Ηλίας Κακούρης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο σύλλογός μας στα πλαίσια της διαρκούς βελτίωσής του και της παροχής όσο το δυνατόν καλύτερου προπονητικού προγράμματος διοργανώνει το 1st Ilion Basketball Camp ( I. B. C.) που θα διεξαχθεί με αυστηρά περιορισμένο αριθμό αθλητών/τριών στο Β’ κλειστό Ιλίου Κακούρης από 17 Ιουνίου έως 28 Ιουνίου και από τις 09.00 έως τις 13.30.

Το camp θα είναι καθαρά μπασκετικό με στόχο την ατομική βελτίωση των αθλητών/τριών και την εκμάθηση των βασικών του μπάσκετ σε λεπτομερειακό επίπεδο. Οι coach που θα διδάξουν στο camp θα είναι αποκλειστικά πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο άθλημά μας.

Το 1st Ilion Basketball Camp ( I. B. C.) είναι η απαρχή ενός θεσμού που θα πλαισιώσει τις υπόλοιπες διοργανώσεις και ενέργειες του συλλόγου μας, πράξεις αντάξιες του επιπέδου της Β’ εθνικής που αγωνίζεται το αντρικό τμήμα μας».