Τριπλέτα ανανεώσεων για τη Νήαρ Ηστ, με τους Δημητρίου, Τηλιόπουλο και Φουστέρη να παραμένουν στην ομάδα, ενώ στο ρόστερ θα προστεθεί κι ο Μιχάλης Καρασταμάτης. Ο έμπειρος άσος αφήνει το Αιγάλεω και επιστρέφει μετά από επτά χρόνια στην Καισαριανή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Το Δ.Σ της Νήαρ Ηστ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους αθλητές Δήμο Δημητρίου, Γιάννη Τηλιόπουλο και Μαρίνο Φουστέρη, αλλά και την μεταγραφή στην ομάδα μας του Μιχάλη Καρασταμάτη.

Ο Δήμος Δημητρίου στη πρώτη του σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας είχε μια εξαιρετική χρονιά καθώς σκέπαζε τα καλάθια σε κάθε αγώνα (9 ριμπάουντ μ.ο.), κάνοντας όλη τη «βρώμική» δουλειά» και όντας ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του κόουτς Καραμπά.

Ο Γιάννης Τηλιόπουλος στη δεύτερη χρονιά του στη Νήαρ Ηστ ήταν ένας πραγματικός «βομβιστής» από τα 6,75 (43% στο τρίποντο) και από τους βασικούς συντελεστές των δύο συνεχόμενων ανόδων που έφεραν την ομάδα στη Β’ Εθνική.

Ο Μαρίνος Φουστέρης (7,2 πόντους μ.ο.) μετά από μια εκπληκτική χρονιά στην Ά ΕΣΚΑ, αποδείχτηκε καταλυτικός και στη Γ’ Εθνική με το πολύπλευρο παιχνίδι του, ενώ η παρουσία του στους τελικούς με την ΚΑΠ ήταν κομβική.

Ο Μιχάλης Καρασταμάτης επιστρέφει μετά από 7 σεζόν στη Νήαρ Ηστ. Veteran leadership, εξαιρετικός χαρακτήρας, ένας παίκτης που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς εδώ και χρόνια κοσμεί με τη παρουσία του τα εθνικά πρωταθλήματα.

Τους ευχόμαστε καλή σεζόν με επιτυχίες και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν!”.