Τριπολίδης: «Πάμε σε μία δύσκολη έδρα»

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη για το αυριανό έκτος έδρας παιχνίδι κόντρα στο Στρατώνι. Το πρωτάθλημα  επαναρχίζει μετά από τη διακοπή των τριών εβδομάδων λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με την ομάδα στο διάστημα αυτό να έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί σωματικά και πνευματικά αλλά και να δουλέψει τις όποιες αδυναμίες της ώστε να εμφανιστεί πιο δυνατή αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι.

Με μικροπροβλήματα τραυματισμών μας βρήκε η νέα χρονιά με αποτέλεσμα ο κόουτς Δημητριάδης να προβληματίζεται για την κατάσταση κάποιων παιχτών του. Η ομάδα πάντως αναμένεται να αγωνιστεί πλήρης με το Μουράτογλου που δεν είχε αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στα Φάρσαλα να επιστρέφει και αυτός.

Σήμερα αναχωρεί η αποστολή για τη Θεσσαλονίκη όπου και θα διανυκτερεύσει, ενώ αύριο θα μεταβεί στην Αρναία όπου είναι η έδρα της ομάδας του Στρατωνίου.

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου  στο Youtube ενόψει του αυριανού παιχνιδιού έκανε ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ Διονύσης Τριπολίδης.

 

.

Διαβάστε ακόμη…