Τσάμης: «Δεν σκεφτόμαστε από τώρα τα πλέι οφ»

Σημαντική νίκη που τον διατηρεί σε απόσταση ασφαλείας απο τον τρίτο Ηρακλή πήρε ο Χολαργός απέναντι στον Δούκα. Ο Άγγελος Τσάμης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη επί του Δούκα αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί…

Αναλυτικά:

-Άγγελε, θεωρείς πως κόντρα στο Δούκα πραγματοποιήσατε την καλύτερη φετινή εμφάνισή σας;
«Όχι, νομίζω ότι δεν ήμασταν καλοί, πέρα από το πρώτο δεκάλεπτο που δείξαμε συγκέντρωση, στα υπόλοιπα δεν παίξαμε καλά. Φάνηκε σαν να μην σκεφτόμαστε το συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Δεχθήκαμε αρκετούς πόντους, έστω κι αν πετύχαμε πολλούς».

Πλησιάζουν τα πλέι οφ ανόδου. Πιστεύεις πως είστε στο επιθυμητό επίπεδο, εν όψει αυτών των κρίσιμων αγώνων;
«Δεν σκεφτόμαστε από τώρα τα πλέι οφ. Κάθε εβδομάδα πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Χρειαζόμαστε βελτίωση, διάρκεια στο παιχνίδι μας και να μην χαλαρώνουμε, διότι κάθε λάθος θα το πληρώνουμε».

-Την επόμενη αγωνιστική έχετε το ντέρμπι με το Περιστέρι (04/04, 17.00). Ανεξάρτητα από τη νίκη που θα κυνηγήσετε, σας δίνει επιπλέον κίνητρο το γεγονός ότι είναι αήττητοι;
«Σαφέστατα και είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Το Περιστέρι έχει αποδείξει ότι είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι κι εμείς διαθέτουμε καλή ομάδα και ότι δικαιολογημένα βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση. Είναι σημαντικό παιχνίδι, όπως και το επόμενο με τον Ηρακλή (11/04, 18.15), στο οποίο θέλουμε τη νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει βαθμολογικά».