Τσάπας: « Έτοιμοι για τη μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιάς»

Ο Βαγγέλης Τσάπας μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την έναρξη της σειράς της δεύτερης φάσης των πλέι οφ όπου ο Φάρος Κερατσινίου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ηρακλή ώστε να διεκδικήσει την άνοδό του στην Α1. Ο πρώτος αγώνας του Φάρου μας με τον Ηρακλή είναι στο Ιβανώφειο το Σάββατο(20/5, 17:00).

«Η κορύφωση της χρονιάς έφτασε για την ομάδα μας . Ο στόχος που βάλαμε μετά την ήττα στο Ιβανώφειο, στο τέλος του πρώτου γύρου, ήταν να φτάσουμε στον τελικό των πλέι οφ και αυτός ο στόχος επετεύχθη».

Για να συνεχίσει, λέγοντας: «Τώρα είμαστε στους τελικούς ερχόμενοι αντιμέτωποι με μια τεράστια πρόκληση και απέναντι σε μια ομάδα, που εκτός από την εξαιρετική χρόνια που έχει κάνει, αισθάνεσαι δέος αν αναλογιστείς ποιοι αθλητές έχουν φορέσει την φανέλα της. Έτσι λοιπόν, με απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο μας και στον κόσμο του που στηρίζει όλη τους αυτήν την προσπάθεια, αλλά με απεριόριστη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας ως ομάδα πάμε να κερδίσουμε αυτό που μας αξίζει».

«Είμαστε έτοιμοι λοιπόν για την τελευταία και μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιάς», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Τσάπας.