Τσάπας: «Πρώτης τάξεως ευκαιρία να  “διαφημιστεί” ο σύλλογος»

Το δικό του μήνυμα έστειλε, μέσω του επίσημου σάιτ του συλλόγου, ο Πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας, Βαγγέλης Τσάπας, ενόψει του Σαββατιάτικου (23/3, 17:00) ντέρμπι κόντρα στον Ηρακλή, ο οποίος αποτελεί και τον σημαντικότερο αντίπαλο της σεζόν στην προσπάθεια της επιστροφής της ομάδας μας εκεί που…ανήκει! 

“Ήρθε λοιπόν η στιγμή που ολόκληρη η Νίκαια περίμενε για τριάντα δύο ολόκληρα χρόνια, το να παρακολουθεί την ομάδα μπάσκετ, το καμάρι της πόλης, να δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με μια ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Ηρακλής, με “έπαθλο” την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Α1 κατηγορίας.

Το Σάββατο λοιπόν το γήπεδο πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο, να “φορέσει” τα καλά του και να δείξει σ’ όλην την Ελλάδα ότι μια μπασκετική δύναμη επέστρεψε…

Τεράστια επιθυμία όλων όσων έβαλαν έστω κι ένα λιθαράκι για να φτάσει ξανά ο Ιωνικός Νικαίας στο σημείο να διεκδικεί την άνοδο στη Basket League, είναι η άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων που θα βρίσκονται στο γήπεδο. Οφείλουμε όλοι μας να δείξουμε την άψογη φιλοξενία μας σ’ ένα μεγάλο αντίπαλο όπως αρμόζει στην περίσταση.

Είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να  “διαφημιστεί” ο Σύλλογος τόσο για τις αθλητικές του επιδόσεις όσο και για την ποιότητά του.

Όλοι στο γήπεδο… Όλοι μια φωνή!

Η ομάδα έχει ανάγκη όλους τους Ιωνικούς…

Το καλύτερα από παλιά είναι εδώ” …