Τσάπας: «Την κατάλληλη στιγμή η ομάδα θα έχει προπονητή»

tsapasΟ Βαγγέλης Τσάπας μίλησε στο faros-bc.gr για τις δυσκολίες που περνάει ο Φάρος, για το θέμα του προπονητή και τον επόμενο αγώνα μας κόντρα στο Δούκα. Δεν παρέλειψε, τέλος να ευχαριστήσει τους προπονητές της ομάδας. οι οποίοι καταβάλλουν τα μέγιστα ώστε να ανταπεξέλθουν στο έργο τους.

Αρχικά ο κ. Τσάπας επισήμανε: «Η ομάδα μας αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σ’ ένα μεταβατικό στάδιο μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα κρίσης σε διάφορα επίπεδα που πέρασε. Έχουμε παρά πολύ δρόμο ακόμα για να βρεθούμε στο επίπεδο που μας αξίζει. Τα παιδιά δείχνουν τη διάθεση να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί και για το προηγούμενο διάστημα αλλά κυρίως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι για το μέλλον».  Για το παιχνίδι με το Δούκα είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Μια ομάδα με πολύ σοβαρή διοίκηση, πολύ καλό προπονητή και εξαιρετικό ρόστερ. Μάλιστα θα βρεθούμε αντίπαλοι με δύο δικά μας παιδιά, το Μανώλη Παπαμακάριο και το Δημήτρη Κομποδιέτα με τους οποίους ζήσαμε μεγάλες στιγμές όταν φορούσαν τη φανέλα του Φάρου.

Ξέρουμε ότι δεν είμαστε φαβορί.  Εμείς ακόμα είμαστε σε φάση ανάρρωσης από τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα από την προετοιμασία της. Όμως θα εμφανιστούμε στο γήπεδο με τη διάθεση και τη φιλοδοξία να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί». Σχετικά με το θέμα του προπονητή τόνισε: «Για το θέμα του προπονητή πιστεύω ότι αρχές της άλλης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα κρατήσει τα ηνία της ομάδας. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε είχα την πρόθεση και τη διάθεση ούτε βέβαια και το χρόνο ώστε να γίνω προπονητής. Είναι κάτι που με αφήνει παγερά αδιάφορο. Όπως όμως όλα αυτά τα χρόνια έχει χρειαστεί να κάνω άπειρες θυσίες γι’ αυτήν την ομάδα, έτσι λοιπόν έκρινα ότι αυτήν την εποχή έπρεπε να τη στηρίξω μ’ αυτόν τον τρόπο. Άλλωστε όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος».

Για να ολοκληρώσει τις δηλώσεις του λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τα τρία παιδιά που προπονούν την ομάδα με αγάπη και προσήλωση,  το Νάσο Χούμπαυλη, το Δημήτρη Φράτα και τον Άγγελο Κοματάνο . Το γεγονός ότι σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές για την ομάδα στηρίζουν μ’ όλες τους τις δυνάμεις είναι κάτι που τους το χρωστάω. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούσαν τον Φάρο και στη Β ΕΣΚΑΝΑ και στον τελικό του  Κυπέλλου. Άνθρωποι που ήταν δίπλα μας και μετά τον ΠΑΟΚ αλλά και μετά τον Αρκαδικό. Εγώ προσωπικά μόνο σ’ αυτούς νιώθω την ανάγκη ν’ απολογούμαι. Οι ομάδες χτίζονται στα δύσκολα  και για το λόγο αυτό έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».