Τσακίρης: «Να αντιστρέψουμε το κλίμα»

Ακόμη ένα κρίσιμο ματς στη “μάχη” της παραμονής δίνει η Νίκη Αμαρουσίου, με την ομάδα μας να δοκιμάζεται αύριο (9/4, 17:00) στη Θήβα, όπου θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό Κάδμο.

Ο τεχνικός της Νίκης, Γιάννης Τσακίρης, παραχωρώντας δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την αυριανή αναμέτρηση, τόνισε: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ερχόμαστε από τρεις ήττες απέναντι στις τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, ωστόσο αυτό που θέλουμε είναι να αντιστρέψουμε το κλίμα και πάμε στη Θήβα αποφασισμένοι.

Βέβαια, ο Κάδμος είναι πολύ καλή ομάδα, η οποία ξεκίνησε εξαιρετικά κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού, με ιδιαίτερα ποιοτικό ρόστερ, που είναι “γεμάτο” σε όλες τις θέσεις και αποτελείται από αρκετά έμπειρους παίκτες, ενώ στην έδρα της παρουσιάζεται εξαιρετικά δυνατή.

Όμως, απ’ την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά, διότι έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο, μιας και η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι πολύ πιο κρίσιμη για εμάς. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και ευελπιστώ αυτή τη δουλειά να την μετουσιώσουμε σε καλή εμφάνιση και νίκη στο αυριανό ματς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, αν θέλουμε να τα καταφέρουμε, είναι να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια, αλλά και μεγαλύτερη συγκέντρωση, σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες”.