Τσακαλέρης: «Λίγα λόγια και ταμείο στο τέλος»

BASKET LEAGUE / ÔÑÉÊÁËÁ - ÑÅÈÕÌÍÏ / TRIKALA - RETHIMNOΟ Ευθύμης Τσακαλέρης με την εμπειρία του και την ποιότητά του έρχεται να ενισχύσει την ομάδα του Αρκαδικού τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο έμπειρος άσος μίλησε στο arcadikosbc για την απόφασή του να πει το «ναι» αλλά και για το τι περιμένει από τη θητεία του στη νέα του ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Αρκαδικού και είναι δεδομένο πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι δεδομένο πως τα χρονικά περιθώρια είναι ιδιαίτερα στενά, καθώς ο σύλλογος κλήθηκε σε λίγες μέρες να κάνει ότι κάνουν οι υπόλοιποι σε όλο το καλοκαίρι.

Τα επίσημα παιχνίδια ξεκινούν άμεσα και έτσι ο καθένας από το δικό του πόστο πρέπει να είναι έτοιμος. Εμείς δεν θα πούμε πολλά λόγια, θα δουλέψουμε πολύ, θα προσπαθήσουμε, θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο και θα κάνουμε τα ταμείο μας στο τέλος. Τα πρώτα παιχνίδια, ειδικότερα, θα είναι δύσκολα, εμείς θέλουμε το αποτέλεσμα και σε βάθος χρόνου θέλουμε να παρουσιάσουμε στο παρκέ το μπάσκετ που θέλει ο προπονητής μας».