Τσατάς: “Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά για να νικήσουμε…”

Η συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και η εφαρμογή στο παρκέ όλων όσων έχουν δουλέψει στις προπονήσεις είναι τα δύο σημεία-κλειδιά για να μπορέσει να πάρει μία ακόμη νίκη ο ΑΟ Αγρινίου, όπως τόνισε ο άσος του συλλόγου Γιώργος Τσατάς. Ο νεαρός playmaker αναφέρθηκε στη νίκη επί της ΧΑΝΘ την περασμένη Κυριακή, αλλά και στη σημασία του αγώνα με την Ελευθερούπολη την προσεχή αγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Γιώργο την περασμένη Κυριακή πετύχατε μια ακόμα μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της ΧΑΝΘ. Τι σημαίνει για σας το αποτέλεσμα αυτό;
“Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σκληρά και αυτό νομίζω ότι φάνηκε και στο γήπεδο. Σαφώς είναι μια μεγάλη νίκη, όμως κρατάμε μόνο τους δύο βαθμούς και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Ελευθερούπολη, που είναι ακόμα πιο σημαντικό”.

Η Ελευθερούπολη βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Είναι ένα ακόμα κομβικό παιχνίδι για να πετύχετε το στόχο σας;
“Ναι εννοείται πως αυτό το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας, καθώς η Ελευθερούπολη είναι στην 3η θέση. Επίσης είναι ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας και πρέπει να το κερδίσουμε για να διατηρήσουμε το αήττητο εντός έδρας. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν πρέπει να κερδίσουμε για να αυξήσουμε και τη διαφορά από τον αντίπαλό μας”.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής;
“Η Ελευθερούπολη είναι μια πολύ καλή ομάδα. Για να κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να κάνουμε αυτά ακριβώς που δουλεύουμε στην προπόνηση όλη την εβδομάδα”.

Ο κόσμος σας έχει βοηθήσει αρκετά τη φετινή χρονιά. Πιστεύεις ότι το ίδιο θα συμβεί σε ένα ακόμα παιχνίδι στο ΔΑΚ Αγρινίου;
“Ο κόσμος φέτος είναι ο 6ος παίκτης της ομάδας μας. Μας βοηθάει πάρα πολύ και ελπίζουμε πως και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι δίπλα μας να μας στηρίξει και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη”.

Ποια θεωρείς ότι είναι τα στοιχεία που έχουν φέρει τα μέχρι τώρα αποτελέσματα με καλή απόδοση και τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια για να έχετε την ίδια ή καλύτερη πορεία;
“Από την αρχή της χρονιάς δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και η ομάδα είναι μία οικογένεια. Θεωρώ πως για να συνεχίσουμε έτσι αλλά και ακόμα καλύτερα θα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά μέχρι το τέλος και να πιστεύουμε ο ένας στον άλλον”.