Τσιάκος: «Να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα»

tsiakos-aekΜπροστά σε ένα δύσκολο παιχνίδι και ακόμα πιο δύσκολη έδρα θα βρεθεί το Σάββατο (29/3), η ΑΕΚ, η οποία παράλληλα καλείται να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού και να πάρει το “διπλό” που θα τη φέρει πιο κοντά στην Α1. Ο Γιώργος Τσιάκος μίλησε για το επερχόμενο ματς με το Λαύριο αναφέροντας μεταξύ άλλων πως πρέπει να διαχειριστούν τους τραυματισμούς και πως πρέπει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Λαύριο, απέναντι σε μία ομάδα που μέσα στην έδρα της παίζει ποιοτικό και κλειστό μπάσκετ και προσπαθεί να καταστρέψει τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων της. Εμείς πρέπει να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα και να πάρουμε μια πολύ δύσκολη νίκη που θα μας φέρει ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στον στόχο της ανόδου στην Α1.

Επίσης, πρέπει να διαχειριστούμε και τους τραυματισμούς μέσα στην ομάδα. Κάτι φυσιολογικό αν υπολογίσουμε ότι κάνουμε πρωταθλητισμό από τις 17 Αυγούστου και ότι υπάρχει κόπωση στην ομάδα μετά από όλα αυτά τα παιχνίδια. Με τη βοήθεια του κόσμου μας και την σωστή καθοδήγηση θα βγούμε νικητές και μέσα στο Λαύριο».