Τσολάκης: «Να έρθουν συνειδητοποιημένα άτομα»

Στις προσεκτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν, στάθηκε ο Δημήτρης Τσολάκης σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM». Παράλληλα, ο τεχνικούς του Ηρακλή  προανήγγειλε την ανανέωση με τον Κώστα Μπεχλιβάνη.

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις μας και να φτιάξουμε μια ομάδα κατάλληλη για την κατηγορία, ο σκοπός του Ηρακλή είναι να φέρνει μικρά παιδιά είτε να βγάζει από τις ακαδημίες και σιγά-σιγά να σχηματίσει το δικό του χαρακτήρα, όπως δηλαδή ήταν παλιά το μπάσκετ.

Δεν είναι απαραίτητο να κινηθούμε για ξένους παίκτες, έχουν αλλάξει αρκετά οι εποχές, έχει αδυνατίσει το επίπεδο, υπάρχουν αρκετοί καλοί Έλληνες παίκτες οι οποίοι θα δέσουνε και πιο γρήγορα».

Για το αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος αριθμός παικτών που θα αποκτηθούν, δήλωσε: «Οι παίκτες θα προκύψουνε από το δέσιμο και τη χημεία της ομάδας. Ο Ηρακλής είναι μαθημένος, έχει πάθει μεγάλες ζημίες τα τελευταία χρόνια, είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση, η ομάδα έχει φάει τα μούτρα της από παλαιότερα ανοίγματα. Πρέπει να είμαστε συνεπείς να έρθουν συνειδητοποιημένα άτομα με χαμηλά νούμερα, όμως να είναι όλοι φιλόδοξοι και οι σχέσεις με την ομάδα να είναι αλληλένδετες».

Κλείνοντας, ο Τσολάκης έκανε το σχόλιο του για τον αρχηγό, Κώστα Μπεχλιβάνη, λέγοντας: «Είναι η σημεία της ομάδας, είναι ο κατάλληλος ηγέτης για το όνομα Ηρακλής».