Τσούρμας: «Είναι πρόκληση»

Οι προσπάθειες του Ανατόλια επιβραβεύτηκαν έστω και καθυστερημένα, μετά την επισημοποίηση της ανόδου του στη Β’ Εθνική, μέσω των ανακατατάξεων που ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Ο Δημήτρης Τσούρμας μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, αλλά και για την αλλαγή στόχων της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Τσούρμας:

Για την άνοδο του Ανατόλια:

«Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που θα μας δωθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε την τύχη μας σε μια μεγαλύτερη κατηγορία. Πριν 9 χρόνια το συγκεκριμένο τιμ είχε αναλάβει την ομάδα στο Β’ Τοπικό και τώρα καταφέραμε να ανεβούμε στην Β’ Εθνική! Είναι μια πρόκληση, περισσότερο για τους αθλητές. Το ήθελαν πολύ και το προσπάθησαν».

Για το αν αλλάζει κάτι η άνοδος:

«Επί της ουσίας με τη νέα κατηγορία, δεν αλλάζει κάτι. Εμείς είχαμε κάνει από νωρίς τις κινήσεις μας, γιατι θέλουμε να στελεχώνουμε γρήγορα την ομάδα για να δουλέψουμε κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου. Πήραμε παίκτες που θα μπορούσαν να σταθούν και στη Β’ Εθνική. Κι από την αρχή να ξέραμε ότι θα παίξουμε στην πιο πάνω κατηγορία, τις ίδιες επιλογές θα κάναμε».

Για το στόχο του Ανατόλια στη Β’ Εθνική:

«Αυτο που αλλάζει είναι οι στόχοι. Μιλάμε για ένα πρωτάθλημα με αθηναϊκές ομάδες που έχουν βαριά φανέλα, τον Ηρακλή που έχει μεγάλο ειδικό βάρος και παραδοσιακές δυνάμεις όπως ο Πιερικός/Αρχέλαος, η ΜΕΝΤ κι ο Αίαντας Ευόσμου. Συν του ότι υποβιβάζονται τέσσερις. Οπότε εμείς που ξεκάθαρα φέτος θα είχαμε στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική, τώρα θα πρέπει να παλέψουμε για να μην κινδυνεύσουμε. Εχουμε εμπιστοσύνη όμως στο υλικό, ενώ η διοίκηση είναι μια από τις πιο συνεπείς στις εθνικές κατηγορίες κι έτσι αισθανόμαστε ασφαλείς».