Υπέγραψε ο Βούλγαρης

Παίκτης του Πανελευσινιακού είναι και τυπικά ο Νίκος Βούλγαρης με το σύλλογο να τον ανακοινώνει τη μεταγραφή του.

Αναλυτικά:

«Υπέγραψε στον Πανελευσινιακό ο Νίκος Βούλγαρης ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του μετά από 12 χρόνια στο Παγκράτι, τα τελευταία και ως αρχηγός. Ο σπουδαίος forward ενισχύει την ομάδα όχι απλά με την αγωνιστική του παρουσία αλλά και με την προσωπικότητα του.

O Νίκος Βούλγαρης έκλεισε την προηγούμενη χρονιά με 193 συνολικά πόντους με 80% στις ελεύθερες βολές, 45% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα, κέρδισε 31 αμυντικά ριμπάουντ ενώ το tendex ήταν 0.282.

Η διοίκηση και το προπονητικό team του Πανελευσινιακού εύχονται στο νέο παίκτη της ομάδας να είναι υγιής και να προσφέρει μεγάλες στιγμές στο λαό της Ελευσίνας!»

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η αποχώρηση του Νίκου Κακλαμάνου από την ομάδα: «Η διοίκηση του Πανελευσινιακού ευχαριστεί για όλη την προσφορά του τον πρώην αθλητή της Νίκο Κακλαμάνο ο οποίος αποχωρεί.

Παρότι είχε επέλθει συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας ο αθλητής έλαβε μία καλύτερη προσφορά από την επαρχία και ο Πανελευσινιακός δεν συνηθίζει να στερεί από παίκτες το συμφέρον τους. Αντίθετα η λύση της συνεργασίας έγινε με τον καλύτερο τρόπο και ο Νίκος Κακλαμάνος αποτελεί πλέον κομμάτι της Ιστορίας του Συλλόγου».