Τυπικά Κέκελης στον Ερμή Λαγκαδά…

Πρόσθεσε εμπειρία ο Ερμής καθώς ο σύλλογος του Λαγκαδά απέκτησε τον Σπύρο Κέκελη, αποκτώντας μία αξιόπιστη λύση στη θέση του πλέι μέικερ.

Στα υπόλοιπα νέα, το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε σήμερα (3/09) ο Ερμής απέναντι στη Χαλκηδόνα. Ο Αντώνης Μπαξεβάνης έδωσε χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά που απαρτίζουν φέτος την ομάδα. Το επόμενο φιλικό έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στη ΜΕΝΤ, στο κλειστό της Κλεάνθους.

Αναλυτικά:

«Ο Δ.Σ. του Ερμή καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια του Λαγκαδά τον Σπύρο Κέκελη (playmaker, 31 ετών, 1.83). Ο Σπύρος Κέκελης (playmaker, 31 ετών, 1.83) έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν τόσο στην Α1 (Ηρακλής, Πανιώνιος, Ιωνικός, ΜΕΝΤ, Καβάλα) όσο και στην Α2 (Χαλκίδα, ICBS, Λαμία, Ηρακλής, Αίας Ευόσμου).

Ο πρόεδρος του Ερμής κος Δημήτρης Χρηστίδης τόνισε για την απόκτηση του αθλητή: Είναι τιμή για το σύλλογο ο ερχομός του Σπύρου Κέκελη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την προσθήκη του Σπύρου στην ομάδα μας. Πιστεύουμε ότι η μεγάλη του αξία και η τεράστια εμπειρία του θα μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε σε μια χρονιά που για να σωθείς θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό! Ευελπιστούμε ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί το ρόστερ μας και θα μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος!».