Απόλυτη εμπιστοσύνη εκφράζει η ΑΕ Λιβαδειά στην ΚΕΔ και στους διαιτητές που η ίδια ορίζει. Ο σύλλογος της Βοιωτίας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα τόνισε το γεγονός ότι δεν χρειάζεται κάποιον εξαγνιστικό παράγοντα παρά μόνο το έμψυχο δυναμικό της, ώστε να παρουσιαστεί για ακόμα μια φορά δυναμικά στο γήπεδο, να παλέψει και να πάρει την 8η νίκη της στο πρωτάθλημα στης Γ’ εθνικής.

Η ανακοίνωση:

“Με αφορμή προηγούμενες ανακοινώσεις περί «ανίκανων και με μειωμένες αθλητικές ικανότητες διαιτητών κλπ» που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από σωματείο με το οποίο η ομάδα μας αγωνίζεται εντός την Κυριακή 13-2-2011 και με το γεγονός ότι ο ένας εκ των «ανίκανων» διαιτητών έχει ορισθεί να διευθύνει από την ΚΕΔ τον αγώνα της Κυριακής, η ΑΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ανακοινώνει τα εξής:
1. Όπως και στο παρελθόν εγγράφως έχει τοποθετηθεί, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ και τους ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ.
2. Την Κυριακή η ομάδα μας θα κερδίσει καθαρά μέσα στο γήπεδο χωρίς «κραυγές» «ψιθύρους» «επηρεασμούς» κλπ ευτράπελα.
3. Το σωματείο μας ΜΠΟΡΕΙ να διαφυλάξει την αγωνιστική του προσπάθεια έναντι οποιασδήποτε «εξωγηπεδικής επιβολής», προερχόμενης από οποιοδήποτε κέντρο.
4. Είμαστε έντιμοι, σοβαροί και σε επαγρύπνηση απέναντι στους όποιους «αφελείς» που πιστεύουν το αντίθετο”.