Τhe party begins! 1ο All star game Λάρισας

Οι καιροί που διανύουμε δεν είναι και οι καλύτεροι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα πρέπει είναι και… μαύρα.  Οι παράγοντες του λαρισινού μπάσκετ και συγκεκριμένα των 13 ομάδων της πόλης ενώθηκαν με σκοπό να κάνουν ένα… πάρτι.

Την Πέμπτη (22/12, 19:00) στο κλειστό της Νεάπολης θα διοργανωθεί το το 1ο All Star Game της Λάρισας. Χθες οι διοργανωτές πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου στο AEL FC Arena όπου και ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διενεργήθηκε αυτές τις ημέρες.

Μάλιστα, η γιορτή έχει καλό σκοπό καθώς τα έσοδα από το παιχνίδι θα διατεθούν για την ενίσχυση του «ΚΕΘΕΑ Έξοδος» και του «Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Ν. Λάρισας».

Ο Κώστας Μπαζάκης ως εκπρόσωπος των διοργανωτών, ανέφερε: «Από μια ιδέα του Φώτη Σκουλίδη ξεκίνησαν όλα και υπήρξε αποδοχή από όλες τις ομάδες. Το μπάσκετ έχει απαξιωθεί τα τελευταία χρόνια και εμείς θα προσπαθήσουμε να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο. Ο στόχος όμως δεν είναι μόνο αυτός, είναι να βοηθήσουμε και φιλανθρωπικά κάποιους συλλόγους που έχουν πραγματική ανάγκη. Ζητάμε απ΄ όλους τους Λαρισαίους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια γιατί θα δούνε τα δικά μας παιδιά».

Οι δύο προπονητές που πήραν τις περισσότερες ψήφους ήταν οι Αντώνης Πάκας και Κώστας Κωστόπουλος. «Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια αυτή. Ελπίζουμε το μπάσκετ της πόλης να έρθει πάλι ψηλά γιατί είναι στις καρδιές όλων των Λαρισαίων. Ελπίζουμε να το τιμήσουν όλοι οι Λαρισαίοι» τόνισε ο Αντώνης Πάκας, ενώ από την πλευρά του ο Κώστας Κωστόπουλος ανέφερε:

«Μην ξεχνάμε πως αυτή η γιορτή γίνεται για πολύ καλό σκοπό. Θέλουμε να γεμίσει όσο περισσότερο γίνεται το κλειστό της Νεάπολης».

Ο Θάνος Γκανέτσας της Ολύμπια αναδείχθηκε πρώτος στις ψήφους. Καταθέτοντας την άποψή του δήλωσε: «Είναι μια συγκινητική προσπάθεια. Αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους τους αθλητές που θα παίξουν. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να προσφέρουμε πλούσιο θέαμα. Είναι μια γιορτή του μπάσκετ της πόλης».

Δεύτερος βγήκε ο Χρήστος Μηλιώνης που υπογράμμισε: «Ελπίζουμε με όσα θα γίνουν να δώσουμε μια νέα ώθηση στα παιδιά για να ασχοληθούν ξανά με το άθλημα που τόσο αγαπάει η πόλη και είναι το μπάσκετ».

Τέλος, ο εμπνευστής του μπρότζεκτ Φώτης Σκουλίδης ανέφερε: «Το μόνο που μένει είναι η χαρά του μπάσκετ».

Οι επίλεκτες ομάδες είναι οι εξής όπως αναδείχθηκαν από την αποστολή μηνυμάτων:

ΜΑΥΡΟΙ: Προπονητές: Πάκας – Μάμμος
Παίκτες: Μηλιώνης Χρ. (Φοίβος), Μπακούγιας (ΕΑΛ), Δεληχρήστος (Φοίνικας), Νταλός (Σπάρτακος), Βλησαρούλης (ΕΑΛ), Λάππας, Κυρίτσης (Αστέρας), Τσακνάκης (Φοίνικας), Κοτσώνας (Ολύμπια), Σπύρου (ΑΕΛ), Μπούσιος (Κεραυνός), Πολύζος (Εθνικός), Κομνός (Μύτικας), Γκόβαρης (ΕΑΛ), Καστώρης (Σουφλάρια).

ΚΟΚΚΙΝΟΙ Προπονητές: Κωστόπουλος – Λιάγκας
Παίκτες: Γκανέτσας, Μηλιώνης Νίκος (Ολύμπια), Γκαμπέτας, Αθανασόπουλος, Ζουμπάς (Αστέρας), Δραγατογιάννης, Καραγιάννης (Εθνικός), Σπανούλης, Τσούμας (Φοίνικας), Κονδυλόπουλος (ΑΕΛ), Κωστάκης (Σουφλάρια), Οικονόμου (Μύτικας), Μέκρας (Φοίβος), Γκαραγκούνης (Σπάρτακος) Ντόνας (Κεραυνός).
* Σε κάθε ομάδα θα υπάρχει και ένας αθλητής από την «Έξοδο».

Το μενού έχει φυσικά και τους ανάλογους διαγωνισμούς!

Στη διακοπή του πρώτου δεκαλέπτου θα πραγματοποιηθεί ένας διαγωνισμός καρφωμάτων. Σε αυτόν θα συμμετάσχουν οι εξής: Αθανασόπουλος (Αστέρας), Μαστοροδήμος (Ολύμπια), Γκαμπέτας (Αστέρας), Δεληχρήστος (Φοίνικας) και Κουρής (ΑΕΛ).

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου θα ακολουθήσει διαγωνισμός τριπόντων και σε αυτόν θα πάρουν μέρος οι παρακάτω αθλητές: Κυρίτσης (Αστέρας), Μουράτης (Κεραυνός), Γκανέτσας (Ολύμπια), Μηλιώνης Χρ. (Φοίβος), Τζάρας (Μύτικας), Σακελλάρης (Σουφλάρια), Σπύρου (ΑΕΛ), Σάκαρης (Εθνικός), Λιάκος (Φοίνικας), Γκόβαρης (ΕΑΛ), Σπανός (Σπάρτακος).

Βραβεύσεις και σχολεία!

Φυσικά τον αγώνα αναμένεται να τον παρακολουθήσουν όλα τα τμήματα υποδομών και από τους 13 συλλόγους που διοργανώνουν την εκδήλωση και μάλιστα όλα τα παιδιά θα είναι ομοιόμορφα ντυμένα με τις στολές τους. Παράλληλα θα υπάρξουν και αρκετοί μαθητές από τα σχολεία της πόλης καθώς εδώ και μερικές ημέρες οι διοργανωτές έχουν επισκεφτεί τα σχολικά συγκροτήματα και έχουν μοιράσει πολλές προσκλήσεις.

Αξίζει φυσικά να τονίσουμε πως το εισιτήριο θα κοστίζει μόλις 3 ευρώ ενώ θα το πληρώνουν μόνοι οι ενήλικες. Οι μαθητές θα μπορούν να περνάνε δωρεάν. Όμως από τη στιγμή που είναι για καλό σκοπό τα χρήματα όποιος θέλει θα μπορεί να δίνει τον… οβολό του.
Από τη βραδιά δεν θα λείψουν και οι βραβεύσεις. Οι διοργανωτές αποφάσισαν να τιμήσουν τις τρεις πιο ιστορικές ομάδες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο χώρο του μπάσκετ.
Γι΄ αυτό λοιπόν επιλέχθηκαν να τιμηθούν ο ΓΣΛ του 1979, η Ολύμπια των αρχών της δεκαετίας του 1980 και η ΕΑΛ των αρχών της δεκαετίας του 1970.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Αποστόλης Νικολούλης, ο Γιάννης Παγώνης και ο Λεωνίδας Φακίτσας.

 

Πηγή: eleftheria.gr