«Υπερήφανοι που ο Κώστας είναι μέλος της οικογένειας μας»

papiris kostas vonitsaΤο απρόσμενο γεγονός που τάραξε τη Βόνιτσα δεν είναι άλλο από το τραγικό περαστατικό που συνέβει στον προπονητή της ομάδας Κώστα Παπίρη. Ο σύλλογος με ανακοίνωσή ανάφερει την υπερηφάνεια του για το γεγονός πως ο Παπίρης είναι μέλος αυτής της ομάδας, ενώ παράλληλα ευχαριστή τον Θεοδόση Βαφιά και το τεχνικό τιμ της Νίκης καθώς προπονεί την ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Πέρασαν ήδη τέσσερις μέρες από το τραγικό περιστατικό που συγκλόνισε και σόκαρε την ομάδα μας και αφορά στην υγεία του coach, του αγαπημένου μας  Κώστα Παπίρη. Το Δ.Σ. και οι αθλητές του Α.Ο.Β. βρέθηκαν αμέσως κοντά του στη μονάδα της Εντατικής θεραπείας της Πρέβεζας  δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο και τη μητέρα του. Μάλιστα κατορθώσαμε να τον δούμε και να συνομιλήσουμε για λίγο αφού η διάθεσή του ήταν ιδιαίτερα καλή. Την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων για περαιτέρω παρακολούθηση. Το γεγονός όμως που πραγματικά είναι επίσης πρωτοφανές και συγκλονιστικό , είναι το ενδιαφέρον όλου του μπασκετικού κόσμου όχι μόνο στα σύνορα της ΕΣΚΑΒΔΕ αλλά  από  όλο τον Ελλαδικό χώρο για την πορεία της υγείας του. Τα μηνύματα συμπαράστασης που φτάνουν στην ομάδα είναι πάρα πολλά.  Αυτό δείχνει αν μη τι άλλο πως ο coach Παπίρης όλα αυτά τα χρόνια της προπονητικής του διαδρομής κέρδισε πολλούς φίλους στο χώρο του αθλήματος που εκτιμούν το ήθος του και τη σπουδαιότητα του χαρακτήρα του πέρα από την προπονητική του ικανότητα. Εμείς ως Α.Ο Βόνιτσας είμαστε υπερήφανοι που ο Κώστας είναι μέλος της οικογένειας μας.

Ο Α.Ο.Β. θέλει να ευχαριστήσει και εκ μέρους του ίδιου του Κώστα, όλους αυτούς που συμπαραστέκονται όλες αυτές τις μέρες στη δοκιμασία της Υγείας του coach και παράλληλα να εκφράσει την ευχή πολύ σύντομα να επιστρέψει στην οικογένεια του γερός και δυνατός και στην ομάδα μας που τον εκτιμά και τον αγαπά. Έξαλλου γνωρίζει πως η πόρτα του Α.Ο.Β. δεν κλείνει ποτέ για τον Κώστα.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον coach Θεοδόση Βαφιά, μέλος του τεχνικού team της Νίκης Λευκάδας,που στο διάστημα της απουσίας του Κώστα και μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, με ιδιαίτερη προθυμία προπονεί την ομάδα».