Υψηλό επίπεδο στο τουρνουά «Κένταυρος»

Στο πλαίσιο του 2ου τουρνουά καλαθοσφαίρισης Κένταυρος 2012 που λαμβάνει χώρα στην Πορταριά και στον Βόλο, σήμερα το μεσημέρι, δόθηκε συνέντευξη τύπου από την οργανωτική επιτροπή της 3Wins (Νίκος Μπουντούρης, Ευριπίδης Καραδανάς), τους εκπροσώπους του Δήμου Βόλου και τον αντιπρόεδρο της ΕΣΚΑΘ κ. Φαρμάκη, στην αίθουσα τύπου Μεταξουργείου Δήμου Βόλου.

Το «παρών» στη συνέντευξη έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ, στους οποίους έγινε η παρουσίαση και ενημέρωση της διοργάνωσης, στην οποία συμμετέχουν 17 τμήματα και περισσότεροι από 300 λιλιπούτειους αθλητές ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Η φετινή διοργάνωση τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου και ξεχωρίζει για τον υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, όπως και το επίπεδο φιλοξενίας των αθλητών.

Ο διοργανωτής της εκδήλωσης Νίκος Μπουντούρης ανέφερε: «Για εμάς είναι χαρά η συνέχιση των τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνουμε. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους μικρούς αθλητές μέσα από την αγωνιστική δράση και την ποιότητα φιλοξενίας, χαρά στους ίδιους και στις οικογένειές τους. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Βόλου για την τεράστια βοήθειά του, όπως και την ΕΣΚΑΘ για την πολύτιμη συμπαράστασή της. Η ανταπόκριση των ομάδων μας κάνει να νιώθουμε υπεύθυνοι, να συνεχίσουμε και να κάνουμε θεσμό το τουρνουά».