Φήμες, φήμες, μην ακούς τις φήμες τραγουδούν στον Πανιώνιο

“Φήμες, φήμες, μην ακούς τις φήμες”, τραγουδά ο Γιάννης Βασιλείου και το ίδιο… τραγουδούν και στον Πανιώνιο, που μέσω ανακοίνωσης ζητούν να μην εμπλέκεται ο σύλλογος σε σενάρια εκτός πραγματικότητας. Η ανακοίνωση του κυανέρυθρου σωματείου έρχεται ως απάντηση σε δημοσιεύματα που θέλουν τον Πανιώνιο να έχει ξεκινήσει διαδικασίες για ν’ αποκτήσει wild card για την Basket League της επόμενης περιόδου. Παράλληλα, μάλιστα αναφέρεται ότι οι διοικούντες έχουν αρχίσει και τις διεργασίες για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη για κάτι τέτοιο, με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, με τα ονόματα των Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς και Γιώργου Μπόγρη να συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων…

Στον Πανιώνιο ωστόσο όπως προαναφέραμε ούτε καν θέλουν ν’ ακούνε για τέτοιες κινήσεις, αλλά μέσω της ανακοίνωσης επιδιώκουν να… σβήσουν τη “φωτιά” που έχει ανάψει.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
“Η ομάδα μπάσκετ ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ συνεχίζει την προσπάθεια της στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής λίγο πριν τα PlayOffs και με στόχο την άνοδο στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Στο μυαλό όλων βρίσκεται ακριβώς αυτό και δεν υπάρχει πλάνο για τίποτε άλλο. Μπορούν να το βεβαιώσουν όλα τα στελέχη της ομάδας και η επικοινωνία μαζί τους ουδέποτε υπήρξε δύσκολη.

Για το λόγο αυτό ζητούμε να μη μας μπλέκουν σε σενάρια που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Πολύ δε περισσότερο όταν περιλαμβάνουν και ονόματα παικτών υποτιθέμενων στόχων κάτι που αποτελεί προσβολή για την προσπάθεια των αθλητών μας που έχουν ήδη πετύχει πολλά”.