Μηνύματα ζωής και ελπίδας έστειλαν το πρωί του Σαββάτου στο «Δημήτρης Τόφαλος» στην Πάτρα οι ομάδες μπάσκετ του ΚΕΘΕΑ Οξυγόνο και των Δημοσιογράφων / ΜΜΕ. Ο φιλικός αγώνας που διοργανώθηκε ήταν στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών (26η Ιουνίου), με το σκορ της αναμέτρησης να περνάει έτσι σε δεύτερη μοίρα (για την ιστορία οι Δημοσιογράφοι/ΜΜΕ κέρδισαν 65-59).

«Το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης είναι ότι στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη», τόνισε η εκ των υπευθύνων του ΚΕΘΕΑ Οξυγόνο, Αννα – Μαρία Βιέρου και πρόσθεσε: «Ο φιλικός αγώνας με την ομάδα των Δημοσιογράφων / ΜΜΕ έστειλε ένα μήνυμα ζωής, προβάλλοντας τις αξίες του σεβασμού, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας. Η προσπάθειά μας, που απευθύνεται σε χρήστες ουσιών και στις οικογένειές τους, αλλά και σε όλους τους ενεργούς πολίτες, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς».

Με την ομάδα των Δημοσιογράφων / ΜΜΕ αγωνίστηκαν οι Κώστας Λαμπρόπουλος, Γιώργος Τόγιας, Νίκος Σολδάτος, Προκόπης Κόγκος, Βασίλης Καψαμπέλης, Δημήτρης Τσερεντζούλιας και Γιάννης Ανδρουτσόπουλος, ενώ προπονητής ήταν ο Τάκης Αντωνόπουλος.