“Φλερτάρει” με Σαμοντούροφ ο Πανερυθραϊκός!
Ιωαννίδης και Μπότσης με διπλό δελτίο στον Απόλλωνα Σμύρνης…

Το πλεονέκτημα του διπλού δελτίου θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο ο Πανερυθραϊκός. Η ομάδα του Δημήτρη Χουχουλή άναψε το “πράσινο φως” στους Γιάννη Ιωαννίδη και Μιχάλη Μπότση προκειμένου ν’ αγωνιστούν με διπλό δελτίο στον Απόλλωνα Σμύρνης και την ίδια ώρα περιμένει το ΟΚ από τον Παναθηναϊκό για να Εντάξει στο δυναμικό του με τον ίδιο τρόπο τον Αλέξανδρο Σαμοντούροφ!

Το πολύ γεμάτο ρόστερ του Παναθηναϊκού φαντάζει δύσκολο να επιτρέπει να δοθεί χρόνος συμμετοχής στον Αλέξανδρο Σαμοντούροφ, με τους “πράσινους” να καλοβλέπουν το ενδεχόμενο μετακίνησης του παίκτη στον Πανερυθραϊκό! Μια μετακίνηση που θα γίνει με τη χρήση του διπλού δελτίου, στοιχείο που θα επιτρέπει στον 18χρονο αθλητή να έχει χρόνο με την ομάδα της Νέας Ερυθραίας, αλλά συνάμα να είναι διαθέσιμος και για τον Εργκίν Αταμάν εάν κρίνει πως θα μπορεί να του δώσει χρόνο σε κάποιο από τα παιχνίδια του “τριφυλλιού”. Στον Πανερυθραϊκό είναι κάτι παραπάνω από θετικοί με αυτό το… φλερτ, καθώς γνωρίζουν καλά ότι ο Σαμοντούροφ διαθέτει πλούσιο ταλέντο, που την περασμένη σεζόν έμεινε αν εκμετάλλευτο και δίχως άλλο θα προσδώσει στην ομάδα τους μια ακόμη σημαντική λύση. Το μόνο βέβαια που απομένει είναι να προχωρήσει το “φλερτ” για να ενσωματωθεί ο παίκτης στην ομάδα και την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Elite League…

Όσον αφορά τους δύο παίκτες που θα εκμεταλλευτούν το διπλό δελτίο η σχετική ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού αναφέρει: “Η διοίκηση του Πανερυθραϊκού ΑΣ ανακοινώνει, ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023-2024, οι αθλητές του, Γιάννης Ιωαννίδης και Μιχάλης Μπότσης, θα αγωνίζονται, τόσο με τα χρώματα της ομάδας μας όσο και με αυτά του Απόλλωνα Σμύρνης με την χρήση του διπλού δελτίου.

Οι δύο αθλητές μας, που αποτελούν σημαντικό κεφάλαιο του αναπτυξιακού μας προγράμματος και πέρυσι αποτέλεσαν εκ των διακριθέντων στην ηλικία τους (3η θέση με τους U18 Reds στην Α1 Εφήβων ΕΣΚΑ, συμμετοχή στους κορυφαίους πανελλαδικά στο Rising Stars της ΕΟΚ), θα αποτελούν μέλη της ανδρικής μας ομάδας και, την ίδια στιγμή, θα μπορούν να λάβουν σημαντικές παραστάσεις, παίζοντας σε πρωταγωνιστικό ρόλο στον Απόλλωνα, που συμμετέχει στην Α’ ΕΣΚΑ.

Ευχόμαστε στον Γιάννη και τον Μιχάλη μια χρονιά με υγεία και γεμάτη με σπουδαίες εικόνες για το μέλλον τους”.