“Φουσκώνουν” από υπερηφάνεια στα Μελίσσια για τον Ανδρέα Ζαγκλή

Η είδηση της ανάθεσης του πόστου του Γενικού Γραμματέα της FIBA στον Έλληνα Ανδρέα Ζαγκλή έχει γεμίσει με χαρά τον ΚΑΟ Μελισσίων. Τα στελέχη του συλλόγου “φουσκώνουν” από υπερηφάνια, καθώς ένας δικός τους άνθρωπος κατέχει ένα από τα σημαντικότερα πόστα στο παγκόσμιο μπάσκετ. Ο Ανδρέας Ζαγκλής υπήρξε στο παρελθόν παίκτης στα Μελίσσια, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ένας εκ των πρωτοστατών της συνένωσης του ΑΟ Μελισσίων με τον Ερμή Μελισσίων, του οποίου μάλιστα ήταν και ιδρυτικό μέλος.

Η σχετική ανακοίνωση του ΚΑΟ Μελισσίων για την ανάθεση του πόστου του ΓΓ της FIBA στον Ανδρέα Ζαγκλή αναφέρει:

“Το ΔΣ του ΚΑΟ Μελισσίων νιώθει ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση με την τοποθέτηση του Ανδρέα Ζαγκλή στη θέση του Γενικού Γραμματέα της FIBA. Ένας από τους ανθρώπους, τους συνεργάτες, τους φίλους μας, τους συμπαίκτες μας (παλαιότερα) που πρωτοστάτησε στη δημιουργία του ΚΑΟ Μελισσίων, ως αποτέλεσμα της ένωσης του Ερμή Μελισσίων (του οποίου ήταν ιδρυτικό μέλος) με τον ΑΟ Μελισσίων, φτάνει σε μια από τις υψηλότερες θέσεις διοίκησης του παγκόσμιου μπάσκετ.

Από την πλευρά μας, τα μέλη του ΔΣ και συνολικά η οικογένεια του ΚΑΟ Μελισσίων, ευχόμαστε στον δικό μας άνθρωπο, πέρα από τα συγχαρητήρια, να είναι πάντα υγιής και δυνατός προκειμένου να υπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο και το ανοιχτό καθαρό μυαλό του το αγαπημένο μας άθλημα”.