Φουτσιτζής: «Μπορούμε να πάμε καλύτερα»

Μία από τις εκπλήξεις της αγωνιστικής πέτυχε ο  Πιερικός Αρχέλαος επί του πρωτοπόρου Πανελευσινικού και παράλληλα παρέμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι της παραμονής.

Για τη σπουδαία αυτή νίκη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  ο Γιάννης Φουτσιτζής, ο οποίος μάλιστα αφιέρωσε τη νίκη αυτή στη νεογέννητη κορούλα του:

«Αυτή είναι η εικόνα που πρέπει να δείχνει η ομάδα μας σε κάθε αγώνα Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ήταν κοντά μας από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και δηλώνουμε ότι προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Αντικειμενικά η κατάστασή μας βαθμολογικά είναι δύσκολη, αλλά με τις τελευταίες εμφανίσεις έχουμε δείξει ότι η ομάδα έχει δυναμική και μπορούμε να πάμε καλύτερα. Πάντως παίξαμε σαν μια γροθιά, η δυνατή άμυνα ήταν το στοιχείο μας και το μυστικό που έδωσε τελικά τη νίκη. Με τον τρόπο που μπήκαμε στον αγωνιστικά χώρο, δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι πραγματικά θέλαμε το παιχνίδι. Απώτερος βέβαια σκοπός είναι να σωθούμε. Τέλος, τη νίκη αυτή την αφιερώνω στην αγαπημένη μου νεογέννητη κορούλα»,

Από την πλευρά του ο Πάρις Μάρτζος ανέφερε: «Προερχόμασταν από δύο καλά παιχνίδια. Το ένα στον Αρκαδικό και το άλλο στην Πάτρα. Ήταν θέμα χρόνου να έρθει η νίκη. Όλη τη βδομάδα είχαμε προετοιμαστεί καλά γι΄ αυτό το παιχνίδι, χρειαζόμασταν οπωσδήποτε αυτούς τους βαθμούς και η δουλεία που έγινε βγήκε στο γήπεδο. Τώρα έχουμε τον αγώνα στις Σέρρες που θα τα δώσουμε όλα, όπως και σε κάθε παιχνίδι και ελπίζω στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας».

Με τη σειρά του για το παιχνίδι μίλησε ο Δημήτρης Γαλάνης :«Όλες οι προηγούμενες μάχες μας δίδαξαν κάτι. Ακόμα και αυτές που χάσαμε. Για να πραγματοποιήσεις την οποιαδήποτε νίκη χρειάζεσαι δύναμη, θέληση και απέραντη ικανότητα αφοσίωσης. Αυτή η νίκη μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια».

Τέλος, με τη σειρά του μίλησε και ο Χρήστος Ξηρομερίτης : «Μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα, είχαμε μπροστά μας την μεγάλη πρόκληση να παίξουμε κόντρα στην Ελευσίνα, μια ομάδα πλήρη, γεμάτη εμπειρία και με πολύ ισχυρό κίνητρο. Όλη την εβδομάδα που πέρασε είχαμε να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την πίεση του αποτελέσματος. Μείναμε όμως ενωμένοι και συγκεντρωμένοι και αυτό πιστεύω ότι φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του Σαββατιάτικου αγώνα. Στον αθλητισμό δεν υπάρχουν μυστικά επιτυχίας. Η συνταγή είναι γνωστή και χιλιο- ειπωμένη: Δουλειά, αυτοσυγκέντρωση, προσήλωση στο στόχο και ενότητα. Το Σάββατο αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση και προχωράμε…».