Φραντζής: «Να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας»

Μία δύσκολη έξοδο έχει μπροστά του ο Εσπερος καθώς αντιμετωπίζει τον Γλαύκο στο πατρινό ντέρμπι της ερχόμενης αγωνιστικής. 

Ο Φίλιππος Φραντζής μιλώντας στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για το παιχνίδι της Κυριακής (11/3) δήλωσε. «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, ο Γλαύκος στην έδρα του έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατός, αλλά εμείς θα πάμε να διεκδικήσουμε την νίκη».

– Έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή, ποιος είναι πλέον ο επόμενος στόχος;

«Θα συμφωνήσω ότι ουσιαστικά η παραμονή έχει εξασφαλιστεί. Ομως δεν επαναπαυόμαστε καθώς θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

– Το πρωτάθλημα εξελίσσεται όπως περίμενες; Τι βλέπεις να γίνεται στη μάχη της ανόδου;

«Θα έλεγα ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ απρόβλεπτο και αν εξαιρέσουμε ίσως τον Οίακα στις θέσεις από την 2η έως την 5η όλες οι ομάδες είναι κοντά και τα πάντα μπορεί να συμβούν».

– Tα προγνωστικά σου για τη μάχη της παραμονής;

«Και εδώ τα πράγματα είναι ρευστά. Με εξαίρεση την Καλαμάτα’80 και την Ολυμπιάδα Λεχαίου, ίσως και την ΕΑΠ, οι άλλες ομάδες της Αθήνας και ο Κεραυνός θα δώσουν μεγάλη μάχη ως το φινάλε».

-Πως κρίνεις το έως τώρα απολογισμό της ομάδας;

«Θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη θέση, αν είχαμε περισσότερη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα σε κάποια παιχνίδια. Όμως ο απολογισμός μας δεν είναι κακός».