Φρουσκλιάς: «Δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό»

Ο Ιωνικός Νικαίας επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας του Παπάγου. Ο Μιχάλης Φρουσκλιάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τη νίκη αυτή, αναφέρθηκε στην απόδοσή του, ενώ σχολίασε και το επόμενο παιχνίδι με το Κορωπί.

Να ξεκινήσουμε πρώτα απ’ όλα από την απόδοσή σου; Δυο λόγια για το καλύτερο ως τώρα παιχνίδι σου την φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Ήταν ένα καλό ματς. Μέσα από ομαδική δουλειά, μου βγήκαν κάποια σουτ ελεύθερα, αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Απλά έτυχε σήμερα να ήμουν εγώ και σ’ άλλο ματς να είναι κάποιος άλλος.

Γενικότερα, η εβδομάδα μετά το παιχνίδι με τον Μίλωνα πως ήταν;

«Δεν καθήσαμε να το σκεφτούμε ιδιαίτερα και να μείνουμε στην ήττα. Συνεχίσαμε την προπόνηση, δεν ασχοληθήκαμε με τα λάθη συγκεκριμένα του αγώνα αλλά συγκεντρωθήκαμε και δουλέψαμε στα σημεία που υστερούσαμε γενικότερα και νομίζω ότι σ’ αυτό το ματς (με Παπάγο) δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό».

Σχετικά με το αν φοβήθηκες το σημερινό παιχνίδι;

«Δεν το φοβηθήκαμε καθόλου το παιχνίδι. Σίγουρα είχαμε κάποιο άγχος γιατί δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να χάσουμε. Από κει και πέρα δείξαμε πως πρέπει να παίζουμε και τι παίκτες έχουμε και κάναμε αυτό που έπρεπε».

Επόμενο παιχνίδι τώρα με τον Κορωπί εκτός. Πως το βλέπεις;

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δε μπορώ να σου πω με σιγουριά γιατί δεν ξέρω ακριβώς τους παίκτες καθ’ ότι προέρχομαι από άλλη πόλη. Είναι μια έδρα που δεν είναι εύκολη, έχουν καλούς παίκτες. Αν είμαστε όπως και σήμερα, νομίζω θα είναι μία εύκολη νίκη».