“Φωνάζει” ο Πανναξιακός για τη διαιτησία με τον Άρη Νίκαιας

“Ως εδώ και μη παρέκει”, λέει ο Πανναξιακός που “φωνάζει” για τη διαιτησία. Ο νησιωτικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για προκλητικό ύφος και περίεργα σφυρίγματα των ρέφερι στο ματς με τον Άρη Νίκαιας, οι οποίοι και έγιναν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές. Στον Πανναξιακό επισημαίνουν ότι πάγια αρχή τους είναι να μην ασχολούνται με τους ρέφερι, ωστόσο δεν πάει άλλο, ειδικά σε ένα ματς που θεωρούν ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε από τα σφυρίγματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς σήμερα στο κλειστό της Νάξου, στον πολύ κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας με τον Άρη Νικαίας γίναμε θεατές σε ένα παιχνίδι όπου οι διαιτητές του αγώνα επηρέασαν την τελική έκβασή του. Με προκλητικό ύφος και με πολλά περίεργα σφυρίγματα στα κρίσιμα σημεία της κανονικής διάρκειας και της παράτασης μετατράπηκαν στους αρνητικούς πρωταγωνιστές και καταδίκασαν την ομάδα μας σε μία ήττα που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πάγια αρχή της ομάδας μας είναι να ασχολείται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι και όχι με τη διαιτησία και για αυτό από την αρχή της χρονιάς και παρά τις πολύ άσχημες διαιτησίες που έχουμε συναντήσει κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια, δεν προχωρήσαμε σε κάποια επίσημη διαμαρτυρία. Μετά το σημερινό όμως οφείλουμε να φωνάξουμε «ως εδώ και μη παρέκει». Οφείλουν όλοι να σεβαστούν τη μεγάλη προσπάθεια του προπονητικού επιτελείου, των αθλητών και των ανθρώπων γύρω από την ομάδα που αγαπάνε αυτό το άθλημα, γουστάρουν πολύ αυτό που κάνουν και καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια, σε μία νησιωτική περιοχή με πολλές αντιξοότητες και δυσκολίες.

Η σημερινή διαιτησία μας δείχνει ότι ίσως κάποιοι να μη θέλουν μία ακόμη νησιωτική ομάδα στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Το μόνο που κατάφεραν όμως είναι να μας πεισμώσουν όλους ακόμα περισσότερο και να τα δώσουμε όλα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που μας απομένουν για να επιτύχουμε την πολυπόθητη παραμονή στην κατηγορία».