Χάρης Φόρος: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια»…

Στον Αίολο/Γόμφοι πανηγύρισαν με την ψυχή τους τη νίκη επί του Αιγάλεω. Δεν ήταν βέβαια μόνο το θετικό αποτέλεσμα που τους έκανε να… πετούν στα ουράνια, αλλά και ο τρόπος που ήρθε. Κι αυτό διότι χρειάστηκε η τρίτη παράταση για να νικήσουν το μαχητικό Αιγάλεω στον αγώνα κατάταξης, με τον προπονητή του τρικαλινού συλλόγου Χάρη Φόρο ν’ αποκαλύπτει ότι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνον.

«Η νίκη της ομάδας στην τρίτη παράταση είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ, ούτε ως παίκτης ούτε ως προπονητής. Θέλω να εκφράσω και δημόσια τα συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια τους. Είναι γεγονός ότι για τους φιλάθλους η εξέλιξη αυτή ήταν συναρπαστική, αλλά για τους παίκτες επίπονη», ανέφερε ο Έλληνας προπονητής μιλώντας στην «Λέσχη 97,6».

Αναφέρθηκε και στη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες, ίσως να μπορούσαμε και την 1η θέση. Σίγουρα ο αγώνας κατάταξης με την Γέφυρα μας πείσμωσε με την κακή εμφάνιση που είχαμε και γι’ αυτό βγάλαμε αυτή την εικόνα στον αγώνα με το Αιγάλεω. Εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα παιδιά, έκαναν από τη πρώτη στιγμή μεγάλο αγώνα και τους αξίζει το μπράβο».
Τέλος ρωτήθηκε για τις εξελίξεις συνεργασίας των τρικαλινών ομάδων. «Από αυτά που ξέρω μέχρι τώρα πρόκειται να βγει κάτι πολύ καλό. Νομίζω ότι όλοι περιμένουμε τις λεπτομέρειες που θα γίνουν γνωστές την Τρίτη. Πιστεύω ότι θα είναι κάτι το καλό θα βγει για το τρικαλινό μπάσκετ».