Χατζηιωάννου: «Tο θετικό αποτέλεσμα ήταν θέμα χρόνου

xatzhioannou-pierikosΔύο παρατάσεις χρειάστηκε ο Πιερικός Αρχέλαος για να πάρει τη νίκη απέναντι στο Ανατόλια. Αμέσως μετά τον αγώνα, ο Στέλιος Χατζηιωάννου και ο Αναστάσης Πρισκομάτης μίλησαν στην ιστοσελίδα του συλλόγου σχολιάζοντας την εξέλιξη του αγώνα:

 

«Είναι δεδομένο ότι μετά από τρεις ήττες μια νίκη είναι σημαντική, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Χατζηιωάννου και συνέχισε: «Δουλεύαμε καλά όλο αυτό το διάστημα και γνωρίζαμε ότι το θετικό αποτέλεσμα ήταν θέμα χρόνου να έρθει. Το γεγονός ότι στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές έχουμε παίξει τέσσερις παρατάσεις και τρία παιχνίδια κρίθηκαν στο καλάθι, μας βοήθησε πολύ να λειτουργήσουμε ψύχραιμα στις τελευταίες στιγμές του αγώνα και να είμαστε εμείς οι τελικοί νικητές. Πρέπει ωστόσο να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με το Στρατώνι, μια ομάδα που λόγω των τελευταίων ηττών αναμένεται να έχει υψηλό κίνητρο για τη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών στην έδρα μας και θέλουμε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο βελτιωμένοι».

 

Με τη σειρά το ο Αναστάσης Πρισκομάτης δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πετύχαμε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας, νίκη που θα μας βοηθήσει πολύ στη δύσκολη συνέχεια. Μετά από τρία άτυχα αποτελέσματα που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους, πετύχαμε μια νίκη που πιστεύω μας ανεβάζει και ψυχολογικά. Θα πρέπει τώρα να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή στην Κατερίνη με το Στρατώνι, στο οποίο θα ήθελα να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και σε μια μπασκετική ατμόσφαιρα, όπως πολλές φορές έχουμε ξαναζήσει».