Χατζηκυριακίδης: «Δείξαμε ωριμότητα»

Η εύκολη νίκη επί της ΜΕΝΤ βελτίωσε τη βαθμολογική κατάσταση του Πιερικού Αρχέλαου, όχι όμως αρκετά ώστε να βρεθεί πάλι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι η καλή εμφάνιση, το “πρόσωπο” που έδειξε η ομάδα της Κατερίνης στο παρκέ…

«Ήταν μια καλή νίκη για μας που συνοδεύτηκε και από καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που παρά το νεαρό της ηλικίας, είναι ιδιαίτερα μαχητική. Εμείς δείξαμε ωριμότητα, επιβάλλαμε το ρυθμό μας και φτάσαμε άνετα στη νίκη. Προχωράμε και ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το οποίο θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα» τόνισε ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης στο www.pierikos-archelaos.gr.

Στο γήπεδο το γυμνάσιο Σμίνθης Ξάνθης

Το “παρών” στο κλειστό την Κυριακή έδωσαν και μαθητές του γυμνασίου Σμίνθης από την Ξάνθη, μιας και γυμνασιάρχης στο σχολείο είναι ο πατέρας του Απόλλωνα Δεληγιώργη, Κώστας Δεληγιώργης ο οποίος μετά τον αγώνα έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Επιστρέφοντας από την τετραήμερη εκδρομή στην Αθήνα στο πλαίσιο ενός πολιτιστικού προγράμματος, θεωρήσαμε καλό να έρθουν και οι μαθητές μας σ΄ αυτό το ενδιαφέρον παιχνίδι του Πιερικού Αρχελάου με τη ΜΕΝΤ. Γνωρίζοντας ότι εδώ αγωνίζεται και ο γιος μου, ο Απόλλωνας, με παρότρυναν να κάνουμε μια στάση για να ενισχύσουμε και εμείς την προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου. Βλέπουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα εδώ και ο γιος μου είναι πολύ ευχαριστημένος γιατί από την πρώτη στιγμή ο κόσμος τον αγκάλιασε. Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν βλέποντας ένα πολύ καλό παιχνίδι και θέλω να πω ότι η ομάδα της Κατερίνης έπρεπε να ήταν πολύ ψηλά, γιατί πραγματικά το αξίζει».

Ανακοίνωση για τους “Σαμαρείτες”

Στο μεταξύ, ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης του το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης (http://www.samarites.gr/)… «για τη μεγάλη τους και ανιδιοτελή προσφορά στις δραστηριότητες του συλλόγου και κύρια στους αγώνες της ανδρικής ομάδας.

Η συμμετοχή τους στους αγώνες είναι πάντα χρήσιμη και ουσιαστική, όπως έγινε και στον αγώνα με τη ΜΕΝΤ».